maandag 12 december 2016

Zwembad in heerhugowaard

Start direct met Splash Zwemles. Wil je zwemles met afzwemgarantie? Boek een Hotel bij Waardergolf. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden.


Kom zwemmen in het gezelligste zwembad van Noord-Holland.

Meerdere keren verkozen tot zwembad van het jaar! De passe-partout is één jaar geldig vanaf aanschafdatum. U betaalt voor het hele jaar en bij elk bezoek betaalt u € De badenkaart is één jaar geldig.


Zwemschool Jos Koelemeijer geeft les in het zwembad aan de Beukenlaan in Heerhugowaard. Zoek zwembad in Heerhugowaard. Zwembaden Heerhugowaard en omgeving.


Gevonden in de buurt van Heerhugowaard : Maarten van der Weijdenbad.

My HealthClub Heerhugowaard heeft een sfeervolle en luxe wellness. De club beschikt over een Turks stoomba Finse sauna, infrarood cabine en een graden zwembad om heerlijk te kunnen ontspannen voor en na het sporten. Om sommige tijden wordt er zwemles gegeven aan kinderen en is het zwembad niet toegankelijk. Voor sport en spel kom je naar Duikerdel!


Het is een overzichtelijk bad met genoeg uitdaging voor de jonge jeugd. Een glijbaan met aparte uitglijbak, een recreatiebad met waterspuiten, Dolly de clown, jetstream en bubbelbank. Volop kerst in zwembad Hoornse Vaart. Doe mee met de drie uur durende Aquafitness Marathon. Black Friday in zwembad Hoornse Vaart.


Overzicht van zwembaden in Heerhugowaard op zwembadengids. Vind een zwembad in Heerhugowaard en bekijk de ervaringen, openingstijden, locatie en overige informatie. Vul een plaatsnaam in en krijg direct een overzicht van nabijgelegen zwembaden. Je kunt ook specifieker zoeken op activiteiten of faciliteiten, zoals banenzwemmen en zwemles.


Een meter wedstrijdba een doelgroepenbad en een recreatiebad. Het wedstrijdbad heeft over de helft van de badlengte een beweegbare bodem en het doelgroepenbad over de volledige meter lengte van het bad.

Ga lekker baantjes trekken of vrij zwemmen bij een zwembad in Heerhugowaard ! Bekijk hier een overzicht van alle zwembaden uit Heerhugowaard op een rij. De afgelopen maanden hebben we meegewerkt aan de uitbreiding van zwembad Waardergolf in Heerhugowaard. Met de uitbreiding zijn er onder andere ruimtes voor dagbesteding en fysiotherapie gerealiseerd.


Tevens is er een therapiebad gemaakt dat gebruikt kan worden door bezoekers met en zonder beperking. Door de oprichting van dit sportbedrijf heeft Heerhugowaard nu één loket voor sportzaken welke zich bezig houdt met de exploitatie van alle gemeentelijke sportaccommodaties. Vrij zwemmen, zwemlessen en meedoen aan Aquarobics lessen in het luxe zwembad. De temperatuur is hoger als van een regulier zwembad en de ruimte zeer sfeervol.


Hierdoor is het heerlijk voor de ontspanning en de ruimte snel vertrouwt voor kinderen die snel en goed willen leren zwemmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts