woensdag 28 december 2016

Grote hoveniersbedrijven

Grote hoveniersbedrijven

Met oog voor het kleinste detail leveren de hoveniers kwaliteit, exclusiviteit en maatwerk op niveau. Een hovenier van Tophoveniers hecht waarde aan de manier van omgang met klanten, hun ideeën en hun budget. Niet alleen grote projecten, maar ook kleine tuinen krijgen de volle aandacht van de hoveniers. Bij grote buitenplaatsen waren er vaak meerdere tuinknechten onder leiding van een tuinbaas.


Een hovenier kan bij een particulier bedrijf werken om het terrein bij te werken, of ingehuurd worden door de gemeente. De hoveniers van Kroon adviseren, ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren tuinen, zowel voor particulieren als voor bedrijven, maar ook voor overheidsinstellingen en woningcorporaties. Meedenken met de klant staat bij ons hoog in het vaandel.


Ons hoveniersbedrijf ontzorgt en werkt oplossingsgericht met een grote passie voor groen. Het aanleggen en onderhouden van grote tuinen is vaak duurder dan kleinere tuinen. Ook het materiaal dat je kiest is van invloed op de prijs. Zo zijn terrastegels van natuursteen een stuk duurder dan betontegels. Dit varieert van kleine, middelgrote tot grote tuinen voor zowel particulieren, bedrijven, gemeentes en provincie.


Door een zeer grote diversiteit van tuinontwerpen en materialen bent u gegarandeerd van een exclusieve tuin, volledig naar uw wensen. Deskundig en degelijk uitgevoerd voor jarenlang tuinplezier. Tuincentrum Soontiëns is het groenste tuincentrum van Eindhoven. Als echte groenspecialist zitten wij al meer dan jaar in het vak.


Tot de klanten van een hoveniersbedrijf behoren particulieren en instellingen zoals bedrijven, scholen en kerken die het groen om hun panden laten aanleggen en verzorgen. Het is logisch, dat een kleine tuin minder kost dan een grote tuin. Voor een grasveldje betaalt u zo’n tot euro per vierkante meter.


Hoveniersbedrijven berekenen de kosten op basis van de oppervlakte in vierkante meters. Indien u graag een klein grasveldje wilt hebben in uw tuin van 1vierkante meter, dan kost dat ongeveer 8euro. Hemmes Tuin ontwerp, aanleg en onderhoud van zowel complete tuin als de onderdelen.


Bent u op zoek naar een allround tuinverzorgingsbedrijf? Neem Tuinverzorging STS in de arm en beleef uw tuin zoals u het nooit eerder heeft gedaan. Boumanhoveniers is een hovenier uit Delft met passie voor buitenruimten en groen, ervaren in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.


Grote hoveniersbedrijven

Natuurlijk zijn er ook de landelijk grote hoveniersbedrijven met vestigingen over het hele land verspreid. Deze hebben meerdere honderden werknemers. Het totaal onderhoud van kleine en grote tuinen voor particulieren en bedrijven. Al drie generaties lang is de familie Sloet actief bezig met het onderhouden en aanleggen van tuinen. Dus voor tuinaanleg, tuinonderhoud of renovatie van bestaande.


Of het nu gaat om het ontwerpen en aanleggen van een kleine tuin, smalle lange stadstuin, mediterrane of romantische tuin, welnesstuin, grote landelijke tuin, designtuin, exclusieve tuin, onderhoudsvriendelijke tuin, daktuin of bedrijfstuin. Van GROOT tot klein: van elke tuin maken wij iets bijzonders! Kunt u zich nog wel herinneren waar dit bedrijf vandaan komt dan is de kans groot dat u hier het bedrijf tegenkomt.


Met de bijbehorende gegevens kunt u verder aan de slag. Van Esch Hoveniers is uw hovenier in Uden voor het opknappen van uw tuin, of het nu gaat om een complete tuinrenovatie of tuinaanleg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts