vrijdag 30 december 2016

Horeca parasol

De unieke en stijlvolle parasols van TUUCI dragen bij aan een perfecte eerste indruk. Het terras is het visitekaartje van uw hotel, restaurant of café. Parasols voor horecagelegenheden. Direct leverbare terrasparasols.


In 2-werkdagen geleverd.

Zoek naar horeca parasols op de nieuwe KensaQ. Professionele horeca parasols in alle maten en kleuren. Al onze parasols zijn direct uit eigen voorraad leverbaar! Bij de aanschaf van een horecaparasol , zonwering of terrras overkapping gaat u niet over één nacht ijs. De parasols uit de collectie van Goos Horeca zijn Uv-bestendig, water- en vuilafstoten stevig en stabiel.


Grotere vierkante of ronde parasols met een doorsnee van meter bieden bescherming aan meerdere tafels. Op deze eisen is de kwaliteit van de parasol aangepast. Door het gewicht van de parasols moet er rekening gehouden worden met hoe de parasol geplaatst wordt.

Dit kan met parasols van 300×30 parasols van 400×4en parasols van 500×500. Wij werken samen met een beletteringsspecialist, zodat uw horeca parasol ook uw visitekaartje kan worden. Ronde parasols , variërend in maten tot meter, vierkante parasols tot meter en rechthoekige parasols tot 7x 800. Bij ons kunt u eenvoudig uw parasol laten bedrukken.


Het brede kleurassortiment voor parasoldoeken en frames en de diverse mogelijkheden ten aanzien van parasolbedrukking, regengoten, zijwanden, parasolverwarming en parasolverlichting zorgen ervoor dat de parasols aansluiten. Als horeca ondernemer, zorginrichting of sportvereniging heeft u een parasol nodig die niet alleen sfeer en stijl geeft aan uw terras, maar daarnaast uitblinkt in kwaliteit en gebruiksgemak. De parasols van Okido Horeca - en Projectinrichting bieden u dit alles tegen een bodemprijs.


Het is de meest verkochte horeca parasol en is altijd voorzien van een volant, sluit boven de tafel en heeft een gratis beschermhoes. Afmetingen, kleuren en materialen. De horeca parasol 4×is de ideale parasol voor op je terras. Horecaparasols van alle merken op beslist. Bestel online of bezoek onze showrooms.


Binnen dgn gratis thuisbezorg 2jr garantie! Horeca parasols van VEGA: kwaliteit en diversiteit. Onze horeca parasols zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, daarom is er altijd eentje groot genoeg om uw bezoekers beschutting te bieden tegen de zon.


Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats.

Bekijk alles met horeca parasols ! Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. U bent uw gasten graag van dienst en u wilt het uw gasten zo comfortabel mogelijk maken. Een horeca terras parasol is eigenlijk onmisbaar voor iedere horecaonderneming met een terras.


Gasten vinden het belangrijk dat ze de mogelijkheid hebben om uit de zon te kunnen zitten. Vooral in de zomer kunnen de temperaturen flink oplopen en om dan constant in de zon te moeten zitten is niet aangenaam. Zo blijft het parasol doek langer mooi. Het aluminium frame, diameter mm, is voorzien van een poedercoating.


De hoogte van deze parasol is 3cm. De parasol wordt geleverd met een PE beschermingshoes en exclusief kruisvoet. De prijs van uw horeca parasol wordt bepaald door uw specifieke wensen. Standaardprijzen kunnen wij u dus niet geven. Deze is apart verkrijgbaar.


Maar we garanderen u wel dat u een kwalitatief hoogstaande parasol krijgt tegen een correcte prijs. Bent u op zoek naar horeca parasols voor een goede prijs? Bij Okido Horeca - en Projectinrichting betaalt u nooit te veel.


Wij staan bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding van onze producten. Voorzie uw horeca parasol van uw logo en maak van uw terras het visitekaartje van uw horecabedrijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts