donderdag 29 december 2016

Aanbouw met overkapping

Geniet van de charme van hout dankzij onze landelijke en moderne overkapping. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist.


Wij maakten dit ontwerp voor een aanbouw aan een woning aan de Rijerskoop in Boskoop. Het dak is voorzien van een pergola, die het zonlicht filtert. Het afdak is middels een versmalde detaillering aan de draagconstructie verbonden, waardoor het afdak licht overkomt en bijna lijkt te zweven. Voorbeeld tekening van aanbouw overkapping met Lariks Douglas hout en polycarbonaatplaten doorschijnend dak.


Een persoons eettafel met stoelen kost al snel bij meter. Een loungeset met banken en stoelen neemt vaak al bij meter in. Bedenk dus vooraf wat u allemaal op terrasoverkapping wilt neerzetten.


De 6xmeter bouwpakket modellen zijn erg populair. U heeft met deze afmeting een ruime berging en een mooie overdekt terras gedeelte. Maatwerk blokhutten met overkapping. Staat uw ideale combinatie er niet tussen?


Wij leveren ook maatwerkoplossingen om de perfecte overkapping of veranda bij uw blokhut te leveren. Wij helpen u graag om uw wensen in te vullen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Breid gemakkelijk uw blokhut of tuinhuis uit met een blokhut aanbouw of.


Aanbouw met overkapping

Met een blokhut mét overkapping geniet je het hele jaar door van je tuin. Deze Outdoor Living is een houten overkapping met plat dak, welke geleverd wordt inclusief EPDM. Aanbouw met schuifbaar dak. En als je buiten wilt zijn terwijl het regent, is een overkapping ook handig. Meestal zit dit type overkapping aan je achtergevel vast, en staat hij aan de tuinkant op palen.


En ook voor een blokhut met overkapping bent u bij Tuindomein. Als dé aanbieder van tuinhout, bieden wij u zeer veel keuze aan onder andere tuinhuisjes, blokhutten, overkappingen en nog veel meer. Tuinhuis met punt dak en overkapping. Wilt u een houten tuinhuis met puntdak en overkapping achter in uw tuin? Ontdek het gemak van een gesloten berging en geniet van het buitenleven onder uw overkapping.


Aanbouw met overkapping

Kies uit diverse afmetingen tuinhuizen met luifel in blank vurenhout, Geïmpregneerd hout of Lariks Douglas. Of een aanbouw veranda aan uw gevel bouwen van ongeveer 7xof 7xmeter groot? Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Voor een terras overkapping gelden dezelfde richtlijnen en regels als voor een aanbouw. Om te bekijken of u een vergunning nodig heeft voor uw veranda KLIK HIER Wanneer u twijfelt of u een vergunning nodig heeft voor uw overkapping , kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, om een helder beeld te krijgen voor de door u gewenste terras overkapping.


Het voordeel van een blokhut met overkapping voorzien van een plat dak is dat deze eenvoudig te plaatsen is en niet gevoelig is voor wind en storm. Als je relaxed op je terras zit, wil je niet verbranden. U kunt dus heerlijk ontspannen onder de overkapping in uw tuin zonder dat u last heeft van de weersinvloeden.


Zo krijgt u toch een mooie houten blokhut, garage, chalet of overkapping , maar u hoeft er dan zelf niks meer voor te doen. Onze vakbekwame monteurs hebben jarenlange ervaring met een blokhut (op maat) bouwen. Heeft u nog vragen over onze bouwpakketten? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen voor advies en antwoorden.


Sfeervol genieten met een tuinhuis met overkapping. Terwijl u uw veranda mooi en sfeervol inricht met een loungeset of met een eethoek, heeft u het tuinhuis met overkapping tot uw beschikking om te gebruiken als extra opslagruimte. Maar een tuinhuis met overkapping is ook geschikt als u meer leefruimte tot uw beschikking wilt krijgen. Of u nu ruimte zoekt voor uw fietsen, afvalcontainers, tuingereedschap of bloempotten, u kunt het allemaal in een aanbouw blokhut kwijt.


Aanbouw met overkapping

Ook voor openhaardhout kunt u een aanbouw gebruiken, maar misschien is een zijluifel of afdak dan al wel voldoende. Wij hebben hier een handig overzicht gemaakt van prefab blokhutten met overkappingen , prieëlen en aanbouw veranda's van circa meter breed. Wij bieden ook montage aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts