vrijdag 16 december 2016

Kinderfeestje schijndel

Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Outdoor avontuur of lasergamen? Beleef het in Klimrijk Brabant. Dierenrijk, dé Kinderdierentuin.


Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates.

Vind hier alle deals in Eindhoven! Ben je op zoek naar een origineel kinderfeestje of een creatieve workshop? Dan moet je bij By Marielle zijn. Wij gaan er een super feestje van maken. Tevens hebben wij verschillende ouder en kind workshops, vrijgezellenfeestjes, babyshowers, teamuitje en nog veel meer.


Dit kan eventueel onder het genot van een heerlijke lunch of high tea. Onderstaand vind je het programma van een kinderfeestje bij. Kinderfeestjes kunnen geboekt worden iedere vrijdagavond.

Ruig: Ruige kinderfeestjes voor stoere jongens en meisjes. Mooi: Elegante kinderfeestjes voor echte dametjes en heertjes. Snaai: Gezellige kinderfeestjes voor de echte zoetekauwen en fijnproevers. IJver: Creatieve feestjes voor ijverige jongens en meisjes.


Extra: Aanvullende activiteiten die toe te voegen zijn bij elk kinderfeestje. Wil je graag bij FCV d’n Urste een kinderfeestje houden en heb je vragen die je vooraf graag beantwoord wil hebben? Vul dan het “Contactformulier kinderfeestje ” in. Zodra wij dit hebben ontvangen, nemen wij contact met je op. Een Graffiti workshop Schijndel of een graffiti workshop kinderfeestje is op een creatieve manier een feestje of bedrijfsuitje vieren.


Spelenderwijs leren wij je alle graffiti technieken, en komen we samen tot een prachtig eindresultaat! Op het gebied van de kinderfeestjes , zien wij veel enthousiasme bij onze bezoekers. Na creatieve en gezellige jaren vol met feestjes, workshops en familiedagen nemen wij met pijn in ons hart afscheid van jullie.


Wij slaan een andere weg in. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij organiseren kinderfeestjes voor alle leeftijden en gezellige workshops voor bijvoorbeeld een vriendinnendag, vrijgezellenuitje, baby- shower, team-uitje of gewoon voor jezelf.


We ontvangen je graag op onze gezellige locatie in Schijndel. De Meierij van den-Bosch is een landstreek in oostelijk Noord-Brabant.

Historisch vormde zij het noordoostelijke kwartier van het hertogdom Brabant. In Schijndel is pannenkoekenboerderij de Kabouter gelegen. We zijn druk bezig met het vernieuwen van onze arrangementen. Hou de website goed in de gaten voor het laatste nieuws. Het laatste nieuwe kinderfeestje op locatie van ons is weer een originele.


Ken jij de techniek glas smelten via een Hotpot in de magnetron al? Nou daar gaan we mee beginnen. Iedereen mag een mooi kleurtje klein glasplaatje kiezen en daarop leggen we een leuk bloemetje of rondje van mille fiori ofwel duizend bloemen, stapelen en smelten maar! Onze hobby,- handwerk,-knutsel,- of kunstbenodigdheden winkel, net hoe je een creatieve winkel wilt noemen, ligt in Schijndel. Naast een winkel vol hobbymaterialen, hebben wij ook een workshop ruimte waar wij creatieve workshops en kinderfeestjes verzorgen.


Schijndel ligt vlak onder Den Bosch in de mooie provincie Noord-Brabant. Voor volledig verzorgde kinderfeestjes buiten de deur in Den Dungen of op een door jou gewenste locatie. Geen rommel thuis en een geweldig feestje voor de jarige.


Voor alle leeftijden hebben wij wat leuke knutselfeestjes klaar staan, dus kijk snel naar onze mogelijkheden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts