dinsdag 20 december 2016

Rechtshulp noord assen

Verken Assens vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken! Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Boek uw Hotel in Assens online. Reserveer online, laagste prijzen.


Direct in gesprek met een advocaat in Assen. Geen juridische termen, maar advies in gewone taal. In advies, onderhandeling en verdediging. U kunt deze week van maandag tot en met vrijdag hier terecht.


De meest volledige site met ruim 66. Het advocatenkantoor is gevestigd op Stationsstraat 29A. De ondernemingsvorm is een Stichting. Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Overzicht van alle rechtswinkels en websites in Nederland waar u gratis juridisch advies kunt krijgen.


Bekijk de openingstijden, adresgegevens en routebeschrijving van het Juridisch Loket Assen. Assen , Nederland Recensies en ervaringen van mensen uit de buurt. Advocaat open van maandag tot zondag.


Door de jaren heen zijn we gegroeid tot een van de grootste juridische werkgevers in Noord -Nederland. Ons hoofdkantoor staat in Assen , Drenthe. Vanuit Assen helpen we u graag met in totaal 2collega’s!


Maatschappelijk Betrokken Ondernemen vinden we erg belangrijk. Ieder jaar zijn we onder andere van de partij bij de Nationale NLDoet-dagen. Loop binnen voor vrijblijvend juridisch advies tijdens onze spreekuren in Assen , Emmen, Hoogeveen, Stadskanaal, Veendam en Winschoten. Gratis juridische spreekuren Tijdens onze juridische spreekuren kunt u vrijblijvend uw vraag stellen.


Dit kantoor heeft nog geen e-mail adres opgegeven. Wilt u ze kosteloos zelf beheren? Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk. Rechtshulp noord op Telefoonboek. Daarom zijn wij aangewezen op donaties en giften van maatschappelijke organisaties, gemeenten en particulieren.


De Kinder- en Jongerenrechtswinkel Noord -Nederland stelt het bijzonder op prijs wanneer u bereid bent ons financieel te ondersteunen. Toch rechtshulp inschakelen? In dat geval kunt u uw zaak rechtstreeks bij ons aanmelden. Lukt het u niet om te melden via internet? Of wilt u dit juist voorkomen?


Schakel gelijk onze hulp in of zoek informatie over uw. Zij specialiseert zich in Belastingrecht en Personen- en familierecht. De drie Noord -Nederlandse rechtshulppraktijken werden in maart vorig jaar ondergebracht bij vijf stichtingen, waarvan inmiddels ook één facilitaire stichting ook failliet is.


Zo kan het gaan om het oplossen van een conflict, juridische bijstand bij een rechtszaak of het beantwoorden van dringende juridische vragen. Ook komt bemiddeling of geschillenbeslechting vaak voor. Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts