maandag 24 oktober 2016

Wat kost een jacuzzi per dag

From High Street to High En discover Kost and many more brands at Zalando. Own your style with Kost and many more brands. Totaal kom je dan om kWh x €= €per dag in stand by.


Dan kom je totaal op €per dag. Hoeveel kost een jacuzzi per dag ? Het water in je jacuzzi wordt verwarmd en daarvoor is energie nodig. In een eerder blogartikel maakten we al een rekensom hoeveel een bubbelbad per dag kost. Reken op €à €aan stroomkosten per dag. Prijs opblaasbaar bubbelbad.


In een buitenspa wordt het water verwarmd tot wel graden Celsius. Wat kost een buitenspa ( jacuzzi ) per jaar? Daarom is het verwarmingselement continu bezig om het water op deze temperatuur te houden en dat kost natuurlijk stroom. Als we er rekening mee houden dat het water drie à vier keer per jaar vervangen moet worden, kost zo’n jacuzzi gemiddeld tot euro per dag aan water en Watt energie aan stroom.


Erhalte Qualitätsergebnisse bei iZito! In het rekenvoorbeeld is uitgegaan van een zuinige circulatiepomp van 1watt die uur per dag aan staat. Een groot deel van dit bedrag zit in het energieverbruik van de circulatiepomp. Hierbij moet als kanttekening geplaatst worden. Een bubbelbad met bovenstaande specificaties kost dus bij dagelijks gebruik 85Euro aan energie per jaar.


De grootste collectie zwembaden! Zwembaden tegen de laagste prijzen. Bespaar tot wel via kiesproduct. We zetten de drie belangrijkste kostenposten op een rij: Energiekosten De energiekosten van een jacuzzi bedragen zo’n tot euro per dag.


Een massagebad daarentegen verbruikt zo’n euro per dag. Een jacuzzi voor buiten ‘ kost ’ meer dan de aanschafprijs. Hierdoor zijn de stroomkosten ongeveer €- €per dag. De kosten van kWh zijn ongeveer cent.


Een mooie ronde tobbe met als warmtebron een hout gestookte kachel! Een hottub is aan de buitenkant vaak van hout, in tegenstelling tot een jacuzzi. Dit geeft hem een mooie natuurlijke look die in iedere tuin past. Een Spabad kost extra energie.


De precieze kosten hiervoor zijn moelijk aan te geven, omdat het nogal afhankelijk is van het gebruik, de afmetingen en het weer. Als u bij de budgettering rekening houdt met energiekosten van zo’n euro per dag zit u behoorlijk safe. Altijd de grootste selectie. Dat kun je op vele fora en consumentensites terug vinden. Een Amerikaans bad kost meer, maar gaat meestal veel langer mee.


Het zijn vooral de verbruikskosten waarmee u de mogelijkheid heeft om te besparen. Gemiddeld verbruikt een Intex jacuzzi bij een buitentemperatuur boven graden kwh per dag. Het is onze grootste uitdaging alle liefhebbers van jacuzzi ’s duidelijk te maken dat er een totaal andere klasse bestaat: het massagebad. We vertellen iedereen die naar de showroom komt dat onze massage van een totaal andere orde is. Vaak is het onbekend wat er in huis wel of niet aanstaat en weten we ook niet welk soort apparaten ‘energieslurpers’ zijn.


Per type apparaat kun je zien hoeveel watt deze verbruikt en kun je bedenken hoe lang het per dag , maand of jaar aanstaat om te bepalen wat het kost per jaar. Wil je weten wat een apparaat gemiddeld per jaar kost ? Ik heb geen zin om dit al een dag van te voren in te moeten plannen. Bij mij draaide hij dus uur per dag dagen per week met deze kosten er aan verbonden.


De goedkopere baden komen veelal uit China en die willen kwalitatief nog wel eens wat problemen opleveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts