maandag 17 oktober 2016

Hoveniersbedrijf drachten

Of het nu gaat om ontwerp, de aanleg of onderhoud van een nieuwe tuin of de renovatie van uw bestaande tuin, wij voeren alles uit met een scherp oog voor detail. Als particulier, bedrijf of gemeente heeft u niet altijd de kennis en ervaring in huis voor groenonderhoud. Ook ontwerp en aanleg gaan niet zomaar. Als uw huidige tuin toe is aan een renovatie of anders ingericht moet worden, of als u een woning met tuin hebt gekocht die ingericht moet worden, dan doen wij dat graag.


Wij zijn een hoveniersbedrijf met gediplomeerde hoveniers en kunnen tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden.

Dat doen we met de nodige passie, klantvriendelijkheid en lage prijzen. Er zijn verschillende redenen waarom het inschakelen van een hovenier of tuinontwerper een goed idee is. Hieronder staan een aantal voordelen van een hoveniersbedrijf opgesomd: Je bent verzekerd van vakwerk.


De hulp van een tuinman garandeert een lange levensduur van je beplanting. Voor ieder bedrijf is er een geschikte tuin, daar vertellen we u graag meer over. Uw bedrijf krijgt bij ons een klantvriendelijke, professionele of juist tegendraadse en dynamische tuin. Passend bij uw bedrijfsfilosofie!


Is het onderhoud aan uw tuin te zwaar?

Wat de reden ook is, wij zijn u graag. Het hoveniersbedrijf is gevestigd op Het Helmhout 87. Neem eens een kijkje op de website voor ons volledige aanbod bijzondere vaste planten! Tuinontwerp, tuinadvies, tuinaanleg of tuinonderhoud laten uitvoeren door een hoveniersbedrijf.


Klik op de naam van een hovenier om de gegevens te bekijken. Drachten beschikt over een groot en modern theater. Nieuwe Vacatures Voor Hovenier Kijk snel en solliciteer nu!


De Activiteiten van het hoveniersbedrijf bestaan uit: tuinontwerpen, tuinaanleg, tuinonderhou boomverzorging, bomen rooien, schuttingen en vlonders bouwen en natuurlijk bestratings werk. Onder meer: dierenwinkel voedingsmiddel machine elektriciteit bedrijven. Bekijk de lijst met gevonden hoveniersbedrijf bedrijven. U kan tevens hoveniersbedrijf offertes aanvragen in.


Lees op deze pagina ook eens wat andere klanten over ons te melden hebben. Gespecialiseerd in tuinaanleg, damwanden, walbeschoeiingen en bestrating. Ervaring en deskundigheid geven bij ons de doorslag. Heeft u plannen met uw tuin, wij adviseren u graag. Welke reden u ook heeft, het plaatsen van een schutting is een grote klus die onze vakmannen graag voor u uit handen nemen.


Ons allround hoveniersbedrijf is VCA gecertificeerd: een keurmerk voor veilig en milieuvriendelijk werken.

Omdat we zeker zijn van onze kwaliteit, geven wij naast een uitstekende service, jaar volledige garantie op alle geleverde en aangebrachte beplanting, inclusief arbeidsloon. Wij nemen u graag het werk uit handen als het gaat om de verzorging van uw tuin, het ontwerpen van een nieuwe tuin en de aanleg daarvan. Ons hoveniersbedrijf is actief in het noordelijke deel van Friesland. Wilt u nieuwe bestrating om het huis of wilt u uw bestaande oprit of terras herbestraten.


Hier voor bent U bij ons aan het goede. Hoveniersbedrijf Linden Tuinen is gevestigd in Hardegarijp. Onderstaande items zijn gerelateerd aan hoveniersbedrijven in deze plaats.


Telefoonnummers, adressen, e-mail, websites, openingstijden en meer vindt u op Bedrijvenpagina. Ook voor het onderhoud van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Van maai klussen tot wieden en van onderhoudsbeurten tot heggen snoeien, wij maken uw plaatje.


Uitgebreid assortiment woon- en tuinartikelen, van tuinmeubels tot potgrond en van planten tot barbecues. Drie vestigingen in Friesland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts