maandag 31 oktober 2016

Thuja plicata haag

Thuja plicata haag

Boek uw Hotel in Hagen online. Reserveer online, laagste prijzen. De thuja plicata is een relatief betaalbare haagplant.


Thuja plicata haag

In onze webwinkel is de goedkoopste optie een thuja plicata martin voor iets meer dan 2- euro per meter. Daarmee hebben we ook voor dit product weer een heel concurrerende prijs, precies zoals we dat bij haagplanten. U kunt de prachtige snelle groei. Dit is de ideale plant voor het creƫren van een haag op korte termijn.


Zijn bladeren hebben een aangename ananas geur, vooral wanneer deze worden geplet of als het heeft geregend. Bij de occidentalis zijn de schubben dof en hebben vaak een lichtgroene kleur. Aanvullende tips voor de verzorging. Levensboom Martin met kluit.


Deze grote, altijdgroene conifeer heeft donkergroene, glimmende bladeren die een aromatische geur verspreiden als deze worden geplet. Haag -Heg heeft een handige rekentool ontwikkeld waarmee u heel eenvoudig bepaalt hoeveel planten u nodig heeft om het gewenste aantal meters haag te realiseren. In Nederland kan hij de winters goed doorstaan, in Scandinaviƫ kan deze plant bevriezen.


Deze robuuste conifeer kan in bijna alle omstandigheden groeien en is winterhard. Maar ook de vele verhalen die bij de thuja horen maken de haag bijzonder. We vertelden al hoe de thuja scheepslieden van scheurbuik redde. De takluis zal helemaal weg moeten zijn voordat u een nieuwe coniferenhaag aanplant, anders doen ze zich daar net zo hard te goed aan.


Er zijn verschillende soorten thuja die als haagplant gebruikt kunnen worden. Allemaal leveren ze een mooie, volle en zichtdichte haag op die veel privacy biedt. De diverse thujasoorten lijken natuurlijk erg op elkaar. Toch zijn er subtiele verschillen.


Toepassing: als solitair of haag. Eigenschappen: groenblijvende conifeer, verdraagt volle zon tot halfschaduw, winterhar wind- en stadsklimaatbestendig. Bestel direct op Haag -Planten.


Afbeelding: haag van coniferen. Kan hele zomer geplant worden. Thuja occidentalis Smaragd kopen? Makkelijker te hanteren door lager eigen gewicht.


Deze haag hoeft maar keer per jaar gesnoeid te worden. Door zijn compacte groei is deze conifeer zeer geschikt voor een dichte haag die bescherming biedt tegen inkijk. In de wintermaanden, met weinig licht, kunnen ze een winterkleur krijgen. Of u daarvan houdt, dat is natuurlijk een kwestie van smaak. De diepe kleur draagt in ieder geval bij aan het eigen karakter van de thujahaag.


Dit omdat hij een maximale hoogte kan bereiken van 10mtr. Zeer geschikt voor haag , maar ook solitair te planten. Deze vorm eindigt in een hoge puntige top. Knip de coniferenhaag altijd in een puntvorm, maak hem van onderen breder dan van boven. Zo valt er overal voldoende zonlicht op en groeit hij gelijkmatig op.


Kijk voor de snoeivideo bij haag snoeien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts