donderdag 20 oktober 2016

Barbecue 57 cm

Specialistisch advies nodig? Bestel Barbecues bij fonQ. Kies uit 3producten vanaf € 210. Groot assortiment Barbecues. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment barbecues.

Coolblue: alles voor een glimlach. De producten van Weber zijn van de hoogste kwaliteit, waardoor u altijd veilig en ontspannen kunt barbecuen. Het gaat om artikel, tenzij.


De hoes is gemaakt van een dikke, zwarte vinyl en is duurzaam en beschermt jouw BBQ tegen vuil en alle weersinvloeden. Het verzorgen van jouw grill ging nog nooit zo gemakkelijk! Deze populaire Weber barbecue is ontworpen voor een gelijkmatig verdeelde hitte en het minimaliseren van de opflakkerende vlammen.


In de deksel van deze Weber Original Kettle Premium heeft een geïntegreerde thermometer.

Ook heeft deze barbecue twee houtskoolrails: ideaal voor de indirecte grillmethode. Het kookoppervlakte van deze Bar-B Kettle is centimeter. De dekselgreep heeft een hitteschild en in het deksel bevindt zich een thermometer zodat je de temperatuur continu in de gaten kunt houden.


Deze Weber barbecue heeft twee houtskoolrails wat ideaal is voor de indirecte grillmethode. Het bovenrooster is verchroomd en heeft scharnieren voor het eenvoudig bijvullen van briketten. Tevens heeft de barbecue nylon handgrepen die hittebestendig zijn. Het merk Weber is de absolute marktleider op het gebied van barbecues. Dit komt door de kwaliteit die Weber aan zijn houtskoolbarbecues, gasbarbecues, rookovens en barbecue -accessoires geeft.


De hoes is UV-resistent, waterproof, ademend en voorzien van meerdere bevestigingsmogelijkheden. Een barbecuerooster kan als vervanging van je huidige rooster dienen, of als uitbreiding van je barbecue. Ideaal voor het braden en aanbakken van vlees. Wil je ook echt grillen op de barbecue ? Kies dan voor een grillrooster van bijvoorbeeld gietijzer. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment barbecues.


Meer geluksmomentjes buiten! Leuk wonen hoeft niet duur te zijn!

Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Daarnaast heeft de Compact Kettle een drievoudig vernikkeld grillrooster, luchtgat en een asverzamelaar van roestvrij aluminium. De Weber Compact Kettle is een eenvoudige, maar stevige barbecue.


Dankzij de weerbestendige wielen verplaats je de barbecue gemakkelijk en veilig. Met een diameter van centimeter heeft het grilloppervlak genoeg capaciteit om personen van eten te voorzien. Dit kan met behulp van de uitneembare asschaal. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Weber Master Touch GBS System Edition Ø cm. Deze bbq staat op een stevig onderstel met weerbestendige wielen. Zowel het deksel als de ketel zijn geëmailleerd zodat je er jarenlang plezier aan kunt beleven! De barbecue is voorzien van een Gourmet BBQ System grillrooster.


In de deksel, dat een dekselgreep met hitteschild heeft voor een veilig gebruik van de barbecue , zit een thermometer. Compleet geleverd met onder andere GBS systeemrooster, dekselhouder en geïntegreerde ophangmogelijkheid voor uw barbecuegereedschap. Dat scheelt een hoop tijd en moeite tijdens het schoonmaken. Je gaart het vlees direct boven het vuur (direct grillen) of laat de warmte binnen de barbecue het vlees gelijkmatig garen (indirect grillen). Per artikel staat duidelijk omschreven of het op voorraad is en hoe lang de levertijd is.


Door je wensen en eisen in de zoekfilters te selecteren, krijg je snel een overzicht met barbecues die hier aan voldoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts