vrijdag 7 oktober 2016

Basisschool de vlindertuin

Der mutige VorschIag eines Unternehmer wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken! Macht Sie reich in Tagen! Kinderen brengen een belangrijk deel van hun leven op de basisschool door.


U als ouder of verzorger heeft veel met de basisschool te maken. Een basisschool kiest u met zorg. Wij stellen elk kind centraal om zo voor al onze leerlingen de beste school te zijn. Bij de BSO Radbou in Heiloo, zoeken wij per direct een gezellige collega, die ons team wil komen versterken.


De BSO werkt nauw samen met de afdeling onderwijs van het kindcentrum en is gehuisvest in een eigen ruimte. De Nieuwe Draai zou, bij voldoende animo, een halfjaar eerder open gaan in een vleugel van collega KindcentruDe Vaart. De openingsdatum zou in dat geval januari zijn. Spelen, ontwikkelen en ontdekken!


De gemeente Brunssum heeft scholen voor basisonderwijs. Welkom op de website van SBO de Vlindertuin. Basisschool de Vlindertuin. Wij zijn een school voor speciaal basisonderwijs.


Via onze site kunt u alle informatie van de Vlindertuin vinden en zo kennis maken met onze school. De uitbouw van de lagere school gebeurt stapsgewijs. De Vlindertuin is onderdeel van SaKS ( Samen Katholiek Scholen).


Basisschool de vlindertuin

Voor de verfraaiing van het speelplein zijn wij op zoek naar stekken hoge grassen. Deze schattige snoetjes en nog vele anderen zullen u eeuwig. De Rorestraat te Mechelen breidt uit met een eerste leerjaar lager onderwijs. Hier zie je van de meer dan 1onderwerpen die op de pagina over buurt Ameide Kern getoond worden: (1) Hoeveel jongeren (leeftijd tot jaar) er wonen als percentage van het totaal aantal inwoners.


En (2) het gemiddelde inkomen per inwoner per jaar. Het schooladvies is leidend bij de plaatsing van leerlingen in het voortgezet onderwijs. De school voor voortgezet onderwijs moet de leerling minimaal plaatsen op het niveau dat de basisschool adviseert. De IB-er overlegt met de logopedisten en met de fysiotherapeuten. Zo kan de koppeling worden gemaakt tussen de aanpak van de behandeling en de aanpak op school.


Basisschool de vlindertuin

Ook het aanpalend bosje van de oude pastorij staat ter beschikking van de school. Kinderen verlaten de school achteraan het gebouw want veiligheid is heel prioritair. Kinderen kunnen bij IKC Het Drieluik terecht van tot jaar. Door opvang en onderwijs te combineren leren we de kinderen nog beter kennen. We weten wat ze nodig hebben.


Wellicht bent u als ouder van een jong kind of als verhuizer op zoek naar een modern en kwalitatief kindcentrum in Schiedam-Noord. Dan is het de moeite waard onze website te bekijken. We informeren u graag over onze school, waar we trots op zijn. U vindt op deze website een scala aan informatie. Onze school is een moderne uitdagende ‘speel-leer-tuin’ voor alle kinderen van tot jaar.


De gegevens zijn afkomstig van DUO, de Inspectie van het Onderwijs en de school. Waar nodig geeft de school een toelichting op de cijfers en feiten. Zo biedt deze schoolpagina u betrouwbare en genuanceerde informatie over de schoolprestaties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts