woensdag 26 oktober 2016

Kantoorplanten zuurstof

Wist je dat sommige planten niet alleen zorgen voor sfeer en zuurstof , maar ook de lucht kunnen zuiveren? Dat betekent een schonere én frissere lucht in huis. Niemand minder dan NASA, deed eenzelfde soort onderzoek naar de beste gezonde kantoorplanten.


Kantoorplanten zuurstof

Alleen deden zij het om te testen welke planten afgesloten ruimtes van pure lucht en zuurstof konden voorzien. Daarom gingen zij nog een stapje verder dan onze Indiër. Deze natuurlijke luchtverfrissers zijn de perfecte kantoorplanten , maar zijn ook prettig in de woonkamer of slaapkamer. Maar hoe werken deze planten precies?


Het mooie van deze plant is dat in tegenstelling tot andere planten deze ’s nachts koolstofdioxide omzet in zuurstof in plaats van overdag. Samen met het feit dat deze plant het goed doet op een schaduwrijke plek, maakt ‘m een ideale plant voor in de slaapkamer. Filtert benzeen, formaldehyde trichloorethyleen en xyleen uit de lucht. Top luchtzuiverende planten - Het groenste tuincentrum voor kamerplanten, tuinplanten, tuingereedschap, bloemen, bloempotten en veel meer!


Naast het zuiveren van lucht en het omzetten van koolstofdioxide in zuurstof bieden kamerplanten nog veel meer voordelen. Zo blijken kamerplanten ook te helpen tegen het zogenaamde “sick building syndroom”, waarbij een slecht binnenklimaat op kantoren werknemers letterlijk ziek kan maken. Welke kantoorbeplanting is geschikt voor welke plek? Geef je beplantingsplan uit handen en laat 123planten de meest geschikte kantoorplanten selecteren.


Niet elke plant kan op dezelfde plek staan, de een voelt zich thuis op een donkere plek en de andere plant heeft meer zonlicht nodig. Bijna iedereen weet het inmiddels: van een groen kantoor wordt iedereen blij. Een groen kantoor met veel gezonde kantoorplanten brengt meer zuurstof en minder stress! Werknemers worden niet alleen vrolijker, maar vooral ook productiever in een groen kantoor.


Hierbij overwegen wij hydrocultuurplanten, houden rekening met de lichtintensiteit en leveren het compleet in plantenbakken voor kantoor. Hij is groen, heeft luchtzuiverende eigenschappen, produceert zuurstof en is supermakkelijk in de omgang. Enzi, Guus en Pleun worden jouw nieuwe werknemers van de.


De aanwezigheid van kantoorplanten zorgt ook nog eens voor de vermindering van stress en verhoging van productiviteit. Luchtzuiverende kantoorplanten - Bij Tuincentrum Coppelmans kunt u alle soorten tuingereedschap vinden, waaronder Gardena producten. Dit is identiek aan hoe wij mensen voedingstoffen verwerken, door zuurstof in te ademen en COuit te ademen.


Kantoorplanten zuurstof

Dus ook planten gebruiken zuurstof en produceren CO2. Gelukkig wordt er met fotosynthese keer meer zuurstof gemaakt en COgebruikt. Onderaan de streep leveren planten dus nog steeds meer zuurstof op dan dat ze gebruiken. Als je op zoek bent naar grote en kleine kantoorplanten , dan ben je bij GroenRijk Tilburg bij het juiste adres.


Wij geven je graag advies! De geproduceerde hoeveelheid COis minimaal. Bovendien zorgen ze voor een goede luchtvochtigheid en verkoeling. Hij staat verder bekend om aardig wat zuurstof te produceren en bij te dragen aan een gezond binnenklimaat. Kijk in onze webshop of kom snel.


De sanseveria (ook wel vrouwentongen genoem vanwege de scherpe uiteinden van de bladeren) was zeer populair in de jaren ’en staat nog steeds erg decoratief. De sanseveria produceert vooral ’s nachts zuurstof , en is daarom ook geschikt voor thuis in de slaapkamer. Een tropische hangplant die weinig onderhoud vraagt.


Kamerplanten zorgen voor een verbetering van de omgevingslucht. Ze zetten immers water, zonlicht en gassen (koolzuurgas en CO2) via de bladeren om in suikers en zuurstof. Alles over kamer- en kantoorplanten op Fleurdirect.


Zet je bureau dus gerust vol met kantoorplanten ! Naast de geweldige luchtzuiverende kamerplanten vindt u ook nog vele andere soorten kamerplanten in onze gebruiksvriendelijke webshop. Zo bieden wij ook een ruime diversiteit aan groene kamerplanten, bloeiende kamerplanten en verschillende accessoires en verzorgingsproducten voor de planten. Voordelen van kantoorplanten. Een kantoor met mooie, groene planten heeft veel voordelen. Behalve dat het prestatieverhogend en stressverlagend werkt, zuiveren ze ook de lucht, houden de atmosfeer voldoende vochtig en zorgen voor voldoende zuurstof.


Daarnaast vinden mensen een plant in de buurt altijd plezierig en vaak inspirerend. Kantoorplanten bestellen doet u bij Fleurdirect. In onze webshop kunt u een groot aanbod kantoorplanten vinden die we met veel zorg voor u hebben samengesteld.


Kies uit onze geselecteerde kantoorplanten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts