vrijdag 28 oktober 2016

Blokhut yasmina

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Hoge kwaliteit en scherpe prijzen.


Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd! Bij deze blokhut wordt gebruik gemaakt van een traditionele. Functionele moderne lounge blokhut.


Uitgevoerd met kwalitatief Noord-Europees vurenhout. PEFC gecertificeerd en steeds afgeleverd met authenticiteitscertificaat. Deze blokhut is uitgevoerd met een dubbele deur, voorzien van mm echt mat glas. Dakbekking bestaat uit zwarte asfaltrol. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.


Vraag naar onze aanbieding via onze webshop. Moderne blokhut gratis geleverd! Gemaakt van Noord Eurpoees Vurenhout met een PEFC keurmerk. Dit tuinhuis heeft jaar garantie.


Aflevering U kunt dit product thuis laten bezorgen of zelf komen afhalen. U krijgt direct een bevestiging. Alles voor je tuin - Tuinartikelen! Deze prijs is inclusief levering in Nederland en België.


Waddeneilanden) Omschrijving. Onze ervaren monteurs helpen u graag. Deblokhut levert dit tuinhuis GRATIS bij u thuis. Blokhut Yasmina met gave glazen wanden! Biancasa blokhut Yasmina 7x 3cm.


Verschillende blokhutten : prijzen dus ook verschillen maar één ding is zeker: er is een blokhut te koop voor elk budget. De blokhut is voorzien van een brede overkapping, die zowel aan de linker- als rechterzijde van de blokhut te plaatsen is! De blokhut is vervaardigd uit 28mm topkwaliteit vurenhout, en staat garant voor optimale isolatie en veel leefplezier! U bekijkt categorie Platdak met overkapping via goedkope blokhutten.


Wij bieden dit Platdak met overkapping product voor een concurrerende prijs aan. Gratis offerte binnen een uur? Invullen kost seconden! Wilt u weten of we nog iets van de prijs af kunnen doen? Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Hij beschikt over een ruime overkapping en berging.


Hij is geschikt voor iedere tuin met een breedte van ca. Van Kooten Tuin en Buitenleven is dé marktleider op het gebied van blokhutten , veranda’s, tuinhout en meer! Naast de traditionele en moderne houten blokhutten hebben we ook chalets, houten tuinhuizen, luxe tuinhuisjes, blokhutten op maat, priëlen, veranda’s, buitensauna’s en hottubs.


De mogelijkheden zijn eindeloos en voor elk wat wils!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts