woensdag 26 oktober 2016

Vlooien in huis

Alles voor het Bestrijden van Vlooien. Bestel Snel en Voordelig Online! Goedkope producten, 1 Effect. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Dierenapotheek voor alle huisdieren.

Alle merken, voor de laagste prijs! Informatie over vochtbestrijding. Elk vochtprobleem lossen wij op. Gratis en vrijblijvende offerte. Het is niet alleen je huisdier dat behandeld moet worden tegen vlooien , ook je huis zal behandeld moeten worden.


Ook de slaapplek van je huisdier en nog veel meer plekken in je huis zullen goed behandeld moeten worden. Doordat een vlo tientallen eitjes per dag kan leggen, ontstaat er al snel een vlooienplaag in je huis.

Hoe herken je vlooien in je huis ? Ze zuigen zich vol met bloed en laten zich vervolgens weer vallen. Om de volledige levenscyclus van de vlo te onderbreken is het erg belangrijk om de omgeving te behandelen met een geschikt product dat de cyclus van de vlo onderbreekt. Vlooien kunnen namelijk drager zijn van lintwormen. Als het vliegt, dan weet je meteen dat het geen vlo is, want die kunnen alleen maar kruipen of springen.


Krabt je huisdier zich meer dan gewoonlijk. Om de vlooien in huis , in de omgeving, te bestrijden kun je de volgende vier tips opvolgen: Stofzuigen. Regelmatig stofzuigen is slim om vlooien te voorkomen.


Huisdieren hebben er ook last van: katten en honden, maar ook konijnen en kippen. Hoe weet je of jouw huisdier vlooien heeft? Door het dier een week lang elke dag te kammen met een speciale vlooienkam.


Vind je volwassen vlooien of vlooienpoepjes dan is het dier waarschijnlijk besmet. Hoewel ze niet kunnen overleven op de mens, kunnen ze ook voor ons heel vervelend zijn. Eenmaal binnengebracht in huis , kunnen ze zich razendsnel vermenigvuldigen.


Als vuistregel kunt u stellen dat voor elke vlo die u aantreft in de vacht van uw huisdier zich tot vlooien in de huiselijke omgeving bevinden.

Zo kan je ze doeltreffend bestrijden? Wie dit jaar te kampen heeft met vlooien weet dat de beestjes hardnekkiger zijn dan vroeger. Een gewone behandeling of vlooienband doet zijn werk niet meer en het probleem wordt alsmaar erger. Toch is er geen reden om te wanhopen. Hoe bestrijd je de vlooien in huis en hoe kom je van vlooien af?


De vlo De vlo is maar een vies klein beestje. Gelukkig heeft de mens er niet zoveel last van, iets wat niet geldt voor onze huisdieren. Je hebt de kattenvlo en de hondenvlo, maar vaak heeft de hond ook gewoon de kattenvlo bij zich. Geregeld stofzuigen en een aantal in de stofzuigerzak doen helpt echt. HG: het beste middel tegen vlooien.


Heeft u ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch last van vlooien in huis en zoekt u, in plaats van huis , tuin en keuken oplossingen, een snelle manier om ze effectief te bestrijden? Warmbloedige dieren en mensen zijn de prooi van de vlo. Wanneer een vlo zijn slachtoffer uitkiest, wordt deze de ‘gastheer’ genoemd.


Ze springen buiten op het huisdier en deze neemt ze mee naar binnen. Een huisdier kan dus gemakkelijk vlooien of vlooieneitjes het huis binnen brengen. Maar hetzelfde geldt voor jou.


Indien uw hond of kat last heeft van vlooien , gaat het in de meeste gevallen om kattenvlooien. Ga je hele huis langs met de stofzuiger, ook op hoge plekken waar je kat bijvoorbeeld op kan springen of graag ligt. De meest effectieve manier om een huis van vlooien te ontdoen is stofzuigen tot je erbij neervalt.


Je kunt kiezen voor een stofzuiger met een hoog vermogen, maar ook gewone stofzuigers doen uitstekend werk. Hoe komen vlooien in huis ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts