dinsdag 18 oktober 2016

Tentzeil overkapping

Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen , benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u meer weten over ons? Zoekt u meer informatie over ons? Benieuwd wat wij al gemaakt hebben? Opzoek naar onze werkwijze?


Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist. Outletverkoop door NL-marktleider en grootste tentenfabriek. Laat u inspireren door onze realisaties! Hoover Concepts stelt u wensen centraal.


Aan de hand van uw eisen maken wij een speciaal 3D ontwerp met vervolgens een op maat gemaakte overkapping. Nettenverkoop heeft winddoek en raamfolie met caravanrail, met zeilogen of met een combinatie hiervan. Wij zijn specialiteit in het op maat maken van het winddoek en raamfolie zodat het netjes past in uw veranda of overkapping. Elke veranda of overkapping is anders qua opbouw, hoogte en breedte.


Tentzeil overkapping

Maatwerk oplossingen zijn echter veelal te duur en bovenal duurt het maken ervan veel te lang. Met onze verandazeilen liggen prijzen vele malen lager en betreft het voorraadprodukten. U kunt gemakkelijk een aangename schaduw crëeren door deze doeken. Met deze set maakt u een waanzinnige houten overkapping ca 5xmeter met schaduwdoek.


Deze lariks douglas houten overkapping voor o. Raamzeilen voor uw overkapping laat u op maat maken door Zeilmakerij Witte in Breda. A-kwaliteit en kernvrij lariks. Het is op warme zomeravonden natuurlijk heerlijk om buiten onder de overkapping te zitten.


Helaas zijn die schaars in Nederland en heeft u een groot gedeelte van het jaar geen plezier van uw overkapping. Onze verandazeilen of raamzeilen bieden door het modulaire karakter de oplossing om bijna iedere overkapping , prieel, veranda of kapschuur af te sluiten. Simpel door individuele raampanelen aan elkaar te ritsen en passtukken op maat te knippen. Toepassingen zijn eindeloos. Enkel de beste materialen worden gebruikt en delen worden gelast waar.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Deze overkappingen bieden vele mogelijkheden om uw boot te beschermen tegen.


Voor een tentzeil voor uw overkapping komt u naar Zeilmakerij Witte. Met een tentzeil is het iedere avond heerlijk zitten onder uw overkapping. Met een zeil sluit u open gedeeltes van uw overkapping af. Hierdoor zit u ook in de winter of op een andere regenachtige dag lekker buiten onder uw overkapping.


Speciale aanbiedingen en reststukken in tentdoek, zeildoek en bootdoek. Door NL-marktleider en grootste tentenfabriek. Een veranda is eigenlijk een volwaardige ruimte, die dient als verlenging van uw woning en waarbij u het hele jaar door van het uitzicht op uw tuin, vijver of zwembad. ZONZ sunsails is dé specialist op het gebied van zonwering. Haakje voor bevestiging tentzeil 10stuks.


Door slimme inkoop vindt u bij ons de nieuwste en beste producten tegen de laagste prijs. Gardenonline is gespecialiseerd in bijzondere tuinproducten. Het materiaal is goed te lijmen met Saba lijm, waardoor u geen naaimachine nodig heeft. De prijzen zijn per strekkende meter en vanaf meter.


Het bedrijf telt inmiddels elf vakkundige medewerkers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts