maandag 31 oktober 2016

Intratuin workshop

Laat je bedrijf groeien door 1 jezelf te laten zien met vloggen. Beleving, dat is waar we goed in zijn en dit willen we graag met jou delen! Iedere maand bedenken we weer leuke en inspirerende workshops voor jong en ou passend bij het seizoen. Zo hebben we altijd leuke workshops voor de feestdagen, voor binnen en voor buiten.


Zoek jouw favoriete workshop en schrijf je in bij de vestiging bij jou in de buurt. De workshop wordt even onderbroken voor een kopje koffie of thee en iets lekkers.

Dit overzicht wordt continu aangevuld met nieuwe workshops , dus houd de pagina regelmatig in de gaten. Altijd op de hoogte blijven? Het kan voorkomen dat we te weinig aanmeldingen hebben voor een workshop. Wij verzorgen ook regelmatig creatieve workshops voor volwassenen.


Een geweldige Kerstshow, en dat in de polder. Tijdens de workshop maken we samen een culinair menu. Grillen, bakken, garen, roken en het gezellig samen opeten!


Intratuin heeft alles voor huis, tuin en dier. Voor deze workshops vragen we een bijdrage van €595.

Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Met een pluim voor marjolein, in Kouderkerke ,dank je wel was supper. Zelfs met mijn reuma handjes die pijn deden.


Daar wist gelukkig niemand van. Wat een warm onthaal en vriendelijk personeel. Welk tuincentra zou hier jaloers op worden?


Daarom willen wij, met ons tuincentrum, natuur bereikbaar maken voor iedereen. Great creative activities for adults and. Reviews Always friendly staff. Wij hebben de nieuwste Kersttrends van dit jaar voor je op een rijtje gezet.


Verse thee, heerlijke zoete en hartige snacks en mini-sandwiches, om je vingers bij af te likken! Er is bijna elke week wel iets te doen, zowel voor volwassenen als kinderen. Binnen ieder seizoen vind je er alles om je huis en tuin gezellig aan te kleden en te onderhouden. TuinWereld Wijchen is meer dan zomaar een tuincentrum.


Bekijk onze bedrijfsfilm en je zult merken dat dit veelzijdige tuincentrum jou veel heeft te bieden. Uiteindelijk blijven alleen de mooiste artikelen over en die komen in onze collectie.

Naast benodigdheden voor het inrichten van de tuin, vind je er ook kamerplanten en huisdecoratie. We verrassen je telkens met nieuwe producten en frisse ideeën. Naast de buiten- en binnenspeeltuin bij het restaurant waar de kinderen zich lekker uit kunnen leven, is er nog veel meer te zien en beleven! Is je zoon of dochter binnenkort jarig?


Gezellig samen knutselen of cupcakes versieren. We geven daarom ook regelmatig workshops en demonstraties om deze nieuwe trends en producten aan onze klanten voor te stellen. Voor elke stijl wat wils Iedereen heeft zijn eigen stijl. Hou je van modern en strak? Wil je als bedankje voor vrienden een cadeaubon kopen,.


Gratis Vuurwerk bij INTRATUIN Sliedrecht, kies zelf uit ons assortiment! Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts