maandag 10 oktober 2016

Modern tuinhuis plat dak

Wilt u een nieuwe tuinhuis? Wij realiseren uw droom tuinhuis! Zoekt u meer informatie over ons? Benieuwd wat wij al gemaakt hebben? Opzoek naar onze werkwijze? Altijd supersnel geleverd!


Modern tuinhuis plat dak

Bekijk ons aanbod en vraag een offerte aan. Het kopen of bouwen van een tuinhuis begint bij Mholf. De moderne tuinhuisjes met plat dak uit de Basic en ECO serie zijn met name geschikt voor wie op zoek is naar een modern tuinhuis met plat dak tegen een scherpe prijs met een snelle levertijd. De wanden worden gemaakt in het blokhutsyteem met doorlopende hoeken of een slim stapelsysteem met gladde hoeken d. Plat dak tuinhuizen zijn moderne blokhutten: ruim, licht en eenvoudig belijn voor het ruimtelijk effect is de standaard hoogte 2centimeter, maar de afmetingen kunnen volledig aan uw wensen worden aangepast. Uiteenlopend assortiment tuinhuizen met plat dak.


Een tuinschuurtje met een plat dak zorgt voor een strakke, moderne uitstraling. De tuinhuizen met plat dak zijn in verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Een modern tuinhuis met plat dak kopen voor een scherpe prijs. Koop je een tuinhuis modern met plat dak bij Van de Munckhof, dan profiteer je gegarandeerd van lage prijzen. Kies je daarnaast voor een tuinhuis met een plat dak , dan ben je extra goedkoop uit.


Deze modellen zijn namelijk voordeliger dan de tuinhuizen met een puntdak. Een tuinhuis met een plat dak oogt strak en modern en kan ook perfect als aanbouw bij de woning voorzien worden. De keuze van uitvoeringswijze van een tuinhuis met een plat dak is zeer gevarieerd en kan volledig op maat. Dit moderne tuinhuis type Delfgauw heeft een plat dak. Standaard heeft dit moderne tuinhuis een enkele deur met melkglas ruiten, maar natuurlijk kunnen we ook een ander type deur in tuinhuis Delfgauw plaatsen.


Tevens zijn er diverse mogelijkheden voor ramen en zijn de afmetingen van het tuinhuis geheel aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Er zijn verschillende tuinhuizen met plat dak die zowel handig als mooi zijn. Moderne uitstraling dankzij plat dak. Het grote voordeel van een tuinhuis met plat dak is de strakke en moderne uitstraling.


In onze webshop vindt u moderne tuinhuizen in diverse soorten en prijscategorieën. Met of zonder overkapping , met een punt- of een plat dak , en nog veel meer. Ondanks dit ruime assortiment kan het toch gebeuren dat u niet precies vindt wat u zoekt. Onze houten tuinhuisjes hebben een minimaal afschot in het platte dak zodat er niet veel water op het dak kan blijven staan. Houten tuinhuisjes met plat dak.


Een houten tuinhuisje met plat dak heeft een moderne uitstraling, zodat het tuinhuis mooi opgaat in de moderne tuinen van tegenwoordig. De combinatie van strakke lijnen en het platte dak zorgen voor deze uitstraling. Daar komt bij dat het platte dak erg praktisch is, vanwege de beschutting tegen de.


Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! U krijgt direct een bevestiging. Je kunt kiezen uit dubbele deuren, schuifdeuren, enkele deuren en je bepaalt zelf de afmeting van de luifel. Hebt u de keuze gemaakt voor een tuinhuis met plat dak , dan wilt u uw aankoop natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Via onze website bestelt u uw tuinhuis en de uitvoering die u wilt heel eenvoudig.


En we leveren dankzij een fabriek in Nederland lekker snel. Ook het hebben tijd en kennis van zaken zijn factoren die u tegen komt. Een beetje handig moet je wel zijn natuurlijk.


Dat is mogelijk kies dan voor een moderne blokhut met plat dak. Onze designs met een plat dak vind u hieronder. Al deze modern ogende blokhutten zijn opgebouwd uit onbehandeld Scandinavisch vurenhout. Om een zo optimaal mogelijke levensduur van het tuinhuis te bekomen, raden wij je aan deze te beitsen of te impregneren.


Zo zal je nog langer kunnen genieten van jouw tuin. De moderne tuinhuizen die wij aanbieden hebben allemaal een plat dak. Tuinhuis modern plat dak ? De laatste jaren is er steeds meer vraag naar een tuinhuis met plak dak.


Modern tuinhuis plat dak

Dat komt mede doordat tuinhuizen met een plat dak zowel een moderne als een klassieke uitstraling kunnen hebben en dus echt in iedere tuin passen. Met enkele deur, dubbele deur of schuifdeur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts