maandag 10 oktober 2016

Tekening tuintafel steigerhout

Bestel online of bezoek onze showrooms. Binnen dgn gratis thuisbezorg 2jr garantie! Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Ontspannen in luxe tuintafel.


Ruime keuze en scherpe prijzen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Eettafel van steigerhout met blokpoten en eettafels met poten van planken op de hoeken gemonteerd op gratis bouwtekeningen voor steigerhouten tafels.


Lage salontafels en koffietafels op wielen, lage tafels van steigerbuizen met steigerhout. Maar dat is als je het ons vraagt wel een stuk minder gezellig. Voor de volledige bouwtekening en instructies voor deze houten tuintafel klik je hier.


C 4x Verbinding voor de tafelpoot 165x165x30mm. D 4x Brede latten 30x62x840mm. E 2x Brede latten 30x62x505mm. J 2x Smalle latten 30x30x503mm. Stappenplan voor de tuintafel XL.


In de linkerkolom ziet u de benodigdheden en de bouwbeschrijving stap-voor-stap om een tuintafel van steigerbuizen zelf te maken. Het tafelblad van deze buisframe tafel maak je van steigerplanken of sloophout. De tuintafel op de bouwtekening hier rechts heeft een parasolgat in het tafelblad.


Tekening tuintafel steigerhout

Hierboven een zelfgemaakte tuintafel met tafelpoten en omlijsting van steigerhout en planken van het tafelblad die uit een oude pallet gemaakt zijn. Deze tafel is heel goedkoop en snel zelf te maken als je de schragen in de bouwmarkt koopt. Steigerplanken met schragen. Maak een tafel van pallets.


Tevens staat de hoeveelheid materialen weergegeven, er zijn namelijk materialen waarvan je meer dan exemplaar nodig hebt. Bij zelfgemaakte tafels zit het meeste werk aan de tafelpoten. Om een stabiele tuintafel te maken moeten de verbindingen sterk zijn. Als je zelf een tuintafel maakt dan wordt het onderstel meestal van hout gemaakt en dan is er geen fragiel model mogelijk.


Voor beginnende klussers is het interessant dat je de tafelpoten ook los kunt kopen. Met steigerhout kun je zelf mooi, robuuste meubels maken voor binnen en buiten. Zo kun je je eigen steigerhouten stoelen, tafel, tuinbank, kast of bureau maken. Je vindt hier niet alleen handige stappenplannen, maar ook duidelijke tekeningen waar je meteen mee aan de slag.


Zelf een tuintafel maken van steigerhout is nog nooit zo makkelijk en voordelig geweest. Deze steigerhouten tuintafel is gemakkelijk in elkaar te zetten en past leuk bij bijvoorbeeld een tuinbank van steigerhout. Altijd de laagste prijsgarantie.


Bekijk ons gehele tuinmeubelen assortiment online. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment tuintafels. Tuintafels online bij LIDL. Meer geluksmomentjes buiten! Zaag de balkjes 55x4x9cm bij de uiteinden verstek op graden.


Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Schroef de balkjes met schroeven van 6x1en schroef van 5xvast. De schroef is 5xen moet aan het uiteinde van de balk. Hierdoor is het risico dat de schroef uit het tafelblad steekt zeer klein. Het hout is makkelijk bewerkbaar en hierdoor kun je er eenvoudig mooie en unieke meubelen mee maken, die voor binnen én buiten geschikt zijn.


Ben je op zoek naar steigerhout , dan merk je al snel dat je kunt kiezen uit verschillende soorten planken. Bouwtekening steigerhout tafel. Met een coating kun je het hout goed beschermen tegen vuil en vocht.


Natuurlijk kun je een tafel kant-en-klaar kopen. Maar je kunt hem ook gemakkelijk zelf maken. Oersterk en bestand tegen weer en wind. In de bouwmarkt zijn niet alleen brede steigerhouten planken te koop, maar ook smallere ‘verbindingslatten’ van steigerhout. Een tafel van steigerhout.


Dat maakt de klus een stuk eenvoudiger. Jij kan je nu honderden euro’s besparen door zelf een tuintafel te gaan maken van steigerhout. Het enige wat jij nodig hebt is een duidelijke en stap voor stap bouwtekening voor een tuintafel van steigerhout. Deze tekening voor een tuintafel voorziet jou van alle exacte afmetingen en hoogtes voor een tuintafel van steigerhout die jij nu.


Tuinmeubelen Hou je van snel resultaat, of ben je zelf niet zo handig? Laat dan je tuinmeubelen maken door een handige kennis of vriend. Als je ook graag gebruikt wilt maken van deze gratis bouwtekening klik dan op de afbeelding. Zoals je weet kan je lang niet op alle bouwtekeningen vertrouwen omdat deze niet gedetailleerd genoeg zijn en compleet ! Zoek je toch een andere bouwtekening voor een tuintafel steigerhout ? Aandachtspunten tuintafel. Het belangrijkste onderdeel van het maken van een tuintafel is dat je een goede inschatting maakt van welke grootte de tuintafel kan hebben en dat je vervolgens in het bezit komt van het juiste hout.


Mooie, simpel uitgevoerde tuintafel van douglas steigerhout. Naast de afmeting kun je de tuintafel onder andere kiezen voor bijvoorbeeld een dichte blokpoot of een dichte zijkant. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts