maandag 2 oktober 2017

Zijspie overkapping

Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen, benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist. Een zijspie wordt vastgezet op de schutting of stenen muur. U kunt onze zijspies direct bestellen samen met uw terrasoverkapping via onze handige webshop wizar maar u kunt ook besluiten om later uw terrasoverkapping te voorzien van een zijspie.


U kunt de zijwanden of zijspies direct bestellen samen met uw terrasoverkapping, maar u kunt ook besluiten om later uw overkapping hiermee uit te breiden. Als u besluit de overkapping helemaal bij uw leefgedeelte te betrekken dan kunt u als laatste ook nog de glazen schuifwand toevoegen.

Het gevolg: een tochtige ruimte onder je terrasoverkapping. En dat is precies waar een zijspie tegen helpt. De spie plaats je aan de zijkant van de overkapping , net boven de schutting. Zo krijgt de wind geen kans meer! Voor alle terrasoverkappingen is er een zijspie op maat te maken.


Zijwanden of zijspies zijn natuurlijk direct te bestellen en plaatsen met een terrasoverkapping, maar ook altijd later te monteren als uitbreiding op een bestaande terrasoverkapping. Op deze manieren kun je een overkapping dichtmaken florum. De zijspie kan tevens gemonteerd worden boven de Deponti Fiano.


Je kunt kiezen voor een zijspie als de overkapping op een beschutte plaats staat, zoals in de buurt van een erfafscheiding.

De spie is altijd na te bestellen bij ons en past op ieder merk overkapping ! De spie zorgt voor wat meer bescherming tegen wind en regen. Heb je een schutting naast de overkapping staan en wil je dit wat meer afsluiten dan is de spie. Een terrasoverkapping kan aan beide kanten een andere invulling hebben.


Zo kunt aan de rechterzijkant een zijspie met polycarbonaat plaatsen, omdat de overkapping daar aan een schutting grenst en aan de linkerkant een glazen schuifwan die u bij mooi weer open kunt zetten. In dat geval zal de zijspie nét die wind tegenhouden die via de bovenhoek naar binnen waait. Je dekt nét dat vervelende tocht hoekje af. Als de overkapping volledig vrij staat, zal een zijspie natuurlijk géén effect. Bij De Goedkoopste Veranda kunt u terecht voor aluminium terrasoverkappingen.


Vraag direct een offerte aan via onze website! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ben er dus zeker van dat u de maten correct meet en noteert. Maat 1: Bepaal de maat van de muurzij staander. Meet deze maat over de onderzijde van de zijligger.


Maat 2: Bepaal de hoogte welke de spie moet hebben aan de muurzijde. Een zijwand is een optie en wordt niet standaard geleverd bij uw overkapping. Wanneer bestelt u een zijspie bij uw terrasoverkapping?


Wanneer zich een muur of een schutting naast uw terrasoverkapping bevindt welke niet aansluit tot het dak van uw overkapping , dan kan het nuttig zijn een zijspie te plaatsen. In samenwerking met het Nederlandse productiebedrijf Alluma levert Focus Kozijntechniek terrasoverkappingen als een verandadak en glaswanden op maat.

Optioneel kan de Giallo worden uitgebreid met diverse accessoires van Deponti zoals een zijwan ledverlichting en zijspie TERRASOVERKAPPING PIGATO Voor wie wil genieten van het ultieme buitenlevengevoel voor een scherpe prijs zonder concessies te willen doen op het gebied van luxe is de Deponti Pigato ontwikkeld. Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres! Van de goedkoopste overkapping tot de duurste overkapping er is zeer veel mogelijk met elke overkapping. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een zijspie , hiermee wordt aan de zijkant het bovenste deel afgedicht tot maximaal 98cm.


Ook bestaat de mogelijkheid om een zijkant volledig af te dichten met een zijwand. Zijspie uitval en diepte, wat bedoelen we hier mee? Op deze pagina leggen wij uit wat het verschil is tussen uitval en diepte van uw zijspie. Met uitval en diepte bedoelen we de afstand die uw terrasoverkapping bedekt vanaf de gevel van de woning gemeten.


Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. Voor het frame kunt u kiezen uit de RAL kleuren crème wit, verkeerswit en antraciet grijs, afhankelijk van de kleur van uw overkapping.


De spie wordt eerst los van de overkapping in zijn geheel geassembleerd voor u deze in de overkapping plaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts