donderdag 26 oktober 2017

Gardena telescoop watersteel 5554 20

Deze week extra scherp geprijsd. Vergelijk nú online via Beslist. Specialistisch advies nodig? De hoeveelheid en druk van het water kunnen op de steel worden ingesteld.


De watertoevoer is traploos instelbaar en kan worden vergrendeld. De telescoop -stokzaag kan worden gebruikt voor het uitdunnen van boomtoppen en het snoeien op hoogte. Dankzij de telescopische steel kan je bij moeilijk bereikbare takken komen.


Eenvoudige, stabiele en veilige verbindingstechniek door draaisluiting. Waterdoorvoer traploos verstelbaar en af. Uit onze collectie bewatering. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven.


Sluit de handgereedschappen of de watergreep aan op de slang voor effectieve, hoogwaardige reiniging. Daarnaast werkt deze telescoop -stokzaag op een volt 0. Alle merken onkruidbestrijding! Altijd de laagste prijzen online. Heb je een watersteel nodig waarmee je ook in de hoogte kunt schoonmaken? Dankzij de eenvoudige en stabiele verbindingstechniek wisselt u snel van hulpstuk.


Een breukvaste houder stelt u in staat om schoonmaakmiddelen toe te voegen voor extra schoon resultaat. Sluit dit aan op de waterkraan met behulp van een tuinslang en maak zelfs op de hoogste plekjes van je huis schoon. Bekijk ons uitgebreide assortiment.


Hebt u een watersteel nodig waarmee u ook in de hoogte kunt. Door klanten beoordeeld met een 1. Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan onze website makkelijker te maken. Door de verschillende opzetstukken.


De watersteel is gemaakt van aluminium en is licht van gewicht, maar ook zeer stevig. De steel heeft een lengte van 150cm en is gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor de steel licht en stevig is. Telescoop Watersteel kopen? Zo zijn er aansluitingsgereedschappen en verschillende stelen die je met elkaar kan combineren, zodat je iedere schoonmaakklus optimaal aanpakt.


Gardena Cleansystem watersteel telescopisch 1- 2cm. Uitschuifbare watersteel , met waterdoorvoer d. Orginal Gardena systeemaansluiting. Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar. Bestel online bij De Boer. De Gardena telescoop watersteel is een speciale steel met waterdoorvoer.


Afzonderlijk in hoogte verstelbaar Watertoevoer traploos instellen of afsluiten De juiste hoeveelheid verzorgingsproducten. Het GARDENA Cleansystem is het perfecte systeem voor alle reinigingswerkzaamheden rondom het huis en de tuin. Verleng accessoires van het Gardena Original Cleansystem met centimeter met deze watersteel.


De aluminium steel is stevig en licht en kan eenvoudig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts