maandag 30 oktober 2017

Gecertificeerde speeltoestellen

Bij iedere Wickey Speeltoren jr. Find speeltoestellen schoolplein vandaag! Bestel Speeltoestel bij fonQ. Van peuters tot pubers een passende speelplek!


Gecertificeerde speeltoestellen

BTW Stuur een Whatsapp aanvraag Waarom zou u kiezen voor ons? Van de glijbaan en de schommel tot de grote combinatie speeltoestellen , Houtplezier biedt speelwaarde van peuters tot pubers. Voor elke doelgroep hebben wij een passend aanbod. De speeltoestellen van Houtplezier zijn gemaakt van Bilinga hardhout.


Deze houtsoort heeft een lange levensduur door fijne. Om ongelukken te voorkomen en zeker te zijn van een veilige speelomgeving voor jouw kinderen moet de speeltoestellen veilig zijn. Gecertificeerde speeltoestellen. Outdoor Island beschikt over gecertificeerde speeltoestellen.


Gecertificeerde speeltoestellen

Al onze speeltoestellen zijn voorzien van een CE-keurmerk. De kracht van TnT Speeltoestellen is het ontwikkelen van op maat gemaakte gecertificeerde speeltoestellen. Naast het standaard assortiment ontwerpen wij goede speeltoestellen die volledig naar jouw wensen worden gemaakt. Met ons modulaire speeltoestellen systeem vinden wij de oplossingen voor u die werken. Veilig in ieder aspect - De veiligheid Veilig spelen is absoluut de eerste prioriteit van Lars Laj.


Onze speeltoestellen zijn er op gebouwd om te voldoen aan alle geldende veiligheidsnormen voor proffesionele speeltoestellen. Met bijgeleverde montagehandleiding zijn de toestellen zelf te plaatsen, maar wilt u het liever laten plaatsen? Wij willen het graag voor u doen, vraag vrijblijvend een offerte aan!


Als leverancier van speeltoestellen voor een brede doelgroep (basisscholen, parken, speelplaatsen, speeltuinen, gemeenten), kunt u bij ons ook terecht voor professionele speeltoestellen voor gehandicapten. Onze speeltuin toestellen zijn stuk voor stuk gecertificeerde , veilige speeltoestellen. Professionele speeltoestellen van Arkema Speelvoorzieningen BV. De professionele speeltoestellen van Arkema Speelvoorzieningen zijn gegarandeerd duurzaam en van de beste kwaliteit. Ons uitgebreide aanbod is nog steeds groeiende en onze prijzen zijn uiterst concurrerend.


Wij leveren speeltoestellen in hout, metaal en RVS. AVO Speeltoestellen voldoen uiteraard aan het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen (WAS) en zijn standaard voorzien van gebruiksaanwijzing, logboek en certificaat. En demontabel voor opslag in de winter. Want ook dat is zorgeloos speelplezier: gecertificeerde en onderhoudsvriendelijke Speeltoestellen die jarenlang meegaan. Dit alles naast ons brede assortiment van het traditionele speeltoestel zoals de schommel, glijbaan en het klimtoestel.


Gecertificeerde speeltoestellen

Ook ‘natuurlijk spelen’ behoort uiteraard tot de mogelijkheden, al dan niet gecombineerd met traditionele speeltoestellen van hout of robinia. Hier vind je de mooiste Speeltoestellen online. Kies uit 1producten vanaf € 190. Bekijk snel het grootste assortiment. Onze superieure product ontwerpen zijn ontwikkeld met het oog op de veiligheid van jouw kinderen en zijn gebaseerd op de actuele geharmoniseerde Europese veiligheidsrichtlijnen (algemeen en speelgoed).


Dit wil zeggen dat alle Jungle Gym producten voldoen aan de Europese wetgeving speeltoestellen. TnT speeltoestellen , leverancier van gecertificeerde en betaalbare speeltoestellen voor gemeente, scholen en recreatie TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Logboek gecertificeerde speeltoestellen Bij elk gecertificeerd speeltoestel wordt een logboek meegeleverd. In dit logboek wordt onder andere de leverancier, afnemer, gegevens over het toestel (bouwjaar, type en typenummer) vermeld. De beheerder is verantwoordelijk voor het bijhouden en invullen van deze logboeken.


Van Ee Speeltoestellen is een bedrijf dat totaaloplossingen biedt voor speelterreinen. Wij ontwerpen, realiseren, zijn leverancier en onderhouden speeltoestellen op speelterreinen. Onze focus ligt op speelterreinen met speeltoestellen voor gemeentes, scholen, kinderopvang, zorginstellingen en recreatiegebieden. Een nieuw speeltoestel nodig? SICURO is dé expert van Nederland op het gebied van speeltoestellen.


Uw nieuwe speeltoestel moet uitdagen veilig en duurzaam zijn. Als aanbieder van speeltoestellen hebben we de ervaring en expertise om u het ideale speeltoestel te leveren. Valdemping onder speeltoestellen en rubberveiligheidsproducten bekijkt u hier op Valdemping. Kraiburg Relastec Duitsland. Onze sport- en speeltoestellen uit Oostenrijk: Fritz Friedrich Gut Holz Speeltoestellen Oostenrijk.


Gecertificeerde speeltoestellen

Buitenspelen is leuk, maar in alle euforie vergeten kinderen soms hun spullen mee naar huis te nemen. Wilt u een gebruikt (goedgekeurd) toestel kopen tegen een scherpe prijs? Of heeft u speeltoestellen die u wilt ruilen met bijvoorbeeld een andere gemeente?


Speeltoestellen van KOMPAN staan wereldwijd op speelplekken in de openbare ruimte, campings, scholen en kinderdagverblijven. De met zorg ontwikkelde speeltoestellen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn bestand tegen alle weersinvloeden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts