maandag 30 oktober 2017

Zwembad de helster

Bestel direct je zwembad op Beslist. Nú met voordeelen tot online! Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Hier vindt u de openingstijden van het recreatief zwemmen.


Zwembad de helster

Ook vindt u hier de dagen waarop het zwembad gesloten is. De Helster is een veelzijdig zwembad waar iedereen zich thuis voelt. Het zwembad bestaat uit een wedstrijdba een instructie- en een recreatiebad. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad. Wij bieden een uitgebreid activiteitenpakket voor zowel gezinnen als sportievelingen.


Zwembad de Helster heeft veel te bieden. Ook is er een meter lange glijbaan, een wildwaterkreek met stroomversnelling, jetstreams en meer. De tilunit en het montagemateriaal is volledig vrij van RVS-onderdelen.


Hiermee voldoet het zwembad aan de maatregelen met betrekking tot de veiligheid in zwembaden ! U kunt dan in uw eigen tempo banen zwemmen en aan uw conditie werken. Let op: Tijdens de korte schoolvakanties is er overdag geen banenzwemmen. Tijdens de zomervakantie is er alleen op woensdagmorgen en vrijdagmorgen om 07.


Zo gaan wij bedrijven benaderen om sponsor te worden van ETV de Helster. Sponsoring is voor bedrijven en voor onze vereniging een echte win win situatie. Als een van de grootste sportverenigingen in de regio bieden wij bedrijven namelijk een uitstekende gelegenheid om hun plaatselijke naamsbekendheid tegen aantrekkelijke tarieven te vergroten.


Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp. Sportcentrum de Helster - Waar Gaan We Zwemmen. De meest volledige site met ruim 66.


Lees alles over zwemmen in Arnhem. Met een meter lang wedstrijdba een instructie- en recreatief bad en een peuterbad is er voor iedereen wat. Informatie over openingstijden, tarieven en agenda van zwembaden De Grote Koppel en Valkenhuizen vind je hier. Het is centraal gelegen nabij het centrum van Elst. Ook de bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed.


De bushaltes Griegstraat en Grote Molenstraat liggen op drie minuten loopafstand van het sportcentrum. In het Alkmaarse zwembad gaan de deelnemers met de hulp van opzwepende muziek, drie uur lang de uitdaging aan met Aquarobics, Tabaqua en Aquafit. ELST - Overbetuwe kan door met de plannen voor de nieuwbouw van een zwembad en sporthal. Die is voorzien in het stationsgebied in Elst. Wel leven er vragen over het zwembad Zetten.


Verkeersmaatregelen 5-augustus Driel en. Uiteraard is rondom het gebouw een gratis ruime parkeergelegenheid. In MFC de Marke is tevens een zorgsector ondergebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts