dinsdag 10 oktober 2017

Genneper parken paviljoen

Paviljoenen jouw Toppaviljoen! UV-bestendig, snel op te bouwen en 1 waterdicht. Bekijk nu onze collectie online. Topkwalitet, 1 waterdicht! Sierlijke en Moderne designs.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!

De grootste collectie paviljoens hier! Een uniek natuurgebied waarin sport, cultuur en recreatie verenigd zijn. Met familie of vrienden, vrijgezellenfeestje of bijvoorbeeld een leuk teamuitje. We hebben een leuke selectie activiteiten en workshops opgezet voor binnen en voor buiten.


Let op, bijna alle activiteiten zijn voor personen of meer. We bieden een groot scala aan tennisactiviteiten. Fashion, prachtige woonaccessoires en make up zal deze avond compleet maken.


Ook zal er een gezellige troubadour rondlopen die voor iedereen prachtige Franse chansons met Nederlandstalige liederen afwisselt. De vereniging speelt op het gemeentelijk sportpark aan de Theo Koomenlaan in Eindhoven.

Heerlijk eten en drinken op t leukste terras van Brabant. Het is altijd veel werk voordat alles weer hangt en staat, maar het resultaat mag er weer zijn. Je kunt er midgetgolfen en een terrasje pikken. De midgetgolf-baan bestaat uit holes, verspreid over de aangelegde tuin. Voor de kinderen is er een kleine speeltuin en trampoline.


Een uniek stukje natuur waar sport, cultuur en recreatie hand in hand gaan. De molen is een onderslagmolen met een waterrad en ligt aan rivier de Dommel, welke vroeger werd gebruikt als korenmolen en oliemolen. Of kijk op de kaart voor locaties in de buurt waar wij eerder gedraaid hebben. Een fijne plek om naar toe te wandelen of te fietsen via de bossen of de Genneperhoeve. We zijn je graag van dienst!


Echt een paar uurtjes uit met de kids, die hier kunnen springen op de trampoline, spelen in de grote zandbak of kunnen midgetgolfen. De Midgetgolfbaan bestaat uit holes, verspreid aangelegd over de gehele tuin. Uw belangrijkste dag, in onze goede handen!


Te midden van deze prachtige omgeving ligt het gezellige en sfeervolle paviljoen midden het groen in een prachtige tuin. Gelegen in het groene hart van Eindhoven en met een prachtig aangelegde tuin is dit terras een trekpleister voor jong en oud. Deze keer wordt er voor hen gezorgd.


Genneper Parken Tennis wil graag alle vrijwilligers in het zonnetje zetten! Roughly million people visit the park each year, which is spread out over an area of over 200ha. Misset Horeca Nederland sprak eerder al lovend over dit bijzondere restaurant midden in een natuurgebied.

Go for a swim at Swimcentre De Tongelreep or go ice-skating at the Ijsportcentrum Eindhoven. Kom zwemmen bij Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep of schaatsen bij IJssportcentrum Eindhoven. Er zijn nog veel meer mogelijkheden. Het leukste dansfeestje van Eindhoven en omstreken voor 30-plus staat weer. Een plek waar je terecht kunt voor een kop koffie met gebak, maar ook lekker kunt eten.


Of speel een gezellig potje midgetgolf of jeu de boules.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts