vrijdag 6 oktober 2017

Basisschool de zonnewijzer houten

Der mutige VorschIag eines Unternehmer wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken! Macht Sie reich in Tagen! Altijd de laagste prijs op Beslist! Meer dan 1zonnewijzers online.


Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. De Zonnewijzer , een school waar ieder kind de ruimte krijgt om te stralen! In ons dagelijks handelen en de omgang met elkaar wordt zichtbaar dat de achtergrond van onze leerlingen een grote rol speelt in ons denken over onderwijs en maatschappij.


De filosofie achter het programma van de Vreedzame school is voor ons leidend. De huidige multiculturele samenleving heeft mensen nodig die openstaan voor anderen. Ik ben in Houten begonnen op basisschool Het Mozaïek (eerder De Wijngaard). Wij bieden leerlingen goed onderwijs door hen met en van elkaar te laten leren binnen de ruimte die zij nodig hebben. Wanneer er niet of nauwelijks, of niet op een correcte manier, gecommuniceerd zal worden, kunnen er problemen ontstaan.


De leerkrachten staan om deze reden altijd open voor gesprek. RT gebeurt in een één-op-één setting en daardoor is er ruimte en tijd om te onderzoeken waarom het leren in de groep niet vanzelf gaat. Wij zijn gevestigd in een uniek gebouw in de wijk Landmaten-Manege te Dronten. De basis van onze school is het bieden van een veilige, uitdagende, gestructureerde en sfeervolle leeromgeving.


Gevestigd in een modern gebouw met een eigen gymnastiekzaal en een veilig afgesloten schoolplein. Of je nu gemakkelijk leert, of soms wat extra aandacht nodig hebt voor het beste resultaat, voor alle kinderen is er onderwijs op maat. De directie en administraties van Basisschool de Zonnewijzer hanteren geen vast spreekuur. Voor kleinigheidjes kunt u altijd even binnenlopen. Gaat het om een wat uitvoeriger gesprek of een inschrijving, dan kunt u hiervoor een afspraak maken.


Voor de leerkrachten geldt eigenlijk hetzelfde. Vaak hebben zij na schooltijd vergaderingen of afspraken. CBS de Zonnewijzer Presteren met plezier is het motto van onze school. Omdat wij er van overtuigd zijn dat kinderen zich pas kunnen ontwikkelen naar hun mogelijkheden als zij lekker in hun vel zitten en met plezier naar school gaan. Nieuwsgierig naar onze basisschool ? U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze school!


Basisschool De Stek is een rooms-katholieke school in Houten -Zuid waar veilig, groei, verantwoordelijkheid en eigenaarschap centraal staan. Onze aandacht gaat naar de ontwikkelings- en onderwijsbehoeften van de leerling om een optimale groei te bevorderen en nieuwe talenten te kunnen ontwikkelen. Wat leuk dat u een kijkje komt nemen op onze website. Op deze site kunt u lezen wat OBS De Velduil zo’n bijzondere school maakt. Het geeft een eerste indruk van onze visie en de unieke kenmerken van onze fijne school.


Maar onze school is zo veel meer dan je in woorden en beelden kunt omschrijven. Stichting Talent vormt het bestuur van elf openbare basisscholen in de Gemeente Hoorn. Ons kindcentrum is een Jenaplankindcentrum.


Wij begeleiden kinderen op hun weg naar zelfstandigheid met respect voor zichzelf en voor hun omgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts