woensdag 25 oktober 2017

Elho tilburg

Kies uit 5producten vanaf € 80. Bij elho zijn we alleen tevreden als jij dat ook bent. Mocht er iets zijn, dan helpen we je graag verder. Van je interieur, keuken, terras, balkon tot de hal, badkamer en tuin.


Omring jezelf met elho bloempotten en plantenbakken.

Voor elke plek in en rondom je huis hebben wij een passende bloempot. Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie en maak van jouw huis een groen thuis. Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Daarom zoeken we mensen met een drive, die net zo dol zijn op hun werk als wij.


Strakke designs en milieuvriendelijke productieprocessen creëren de succesformule van dit moderne merk. En niet alleen van de groene planten die je in onze potten vindt. Wij houden van groen in de breedste zin van het woor en doen er alles aan om de wereld met elke stap die we zetten een stuk groener te maken.


Een elho pot met een mooie plant maakt het overal gezellig, of dat nou in New York is of een rijtjeshuis in Appingedam.

De unieke potten geven aan iedere plant, groot of klein, een thuis. Je voelt je gezonder en het geeft een flinke energy boost. Groen begint bij een plant en een plant begint bij een pot. Die nemen wij erg serieus. Wekelijks het leukste nieuws en de beste uitgaanstips gratis in je mailbox?


Deze dag is de eerste heipaal in de grond gegaan. Ruim maanden later is de windturbine opgeleverd. Door het plaatsen van een windturbine is elho geheel zelfvoorzienend in haar energiebehoefte.


Graydon en deels vanuit de KvK. Elho De natuur maakt gelukkig! Het betreft de eerste fase van een totaal project waar vijf binnentuinen in komen.


ELHO houdt zich bezig met de productie en opslag van kunststof producten met name plantenbakken en aanverwante artikelen. Aan de Atlasstraat in Tilburg hebben zij hun nieuwe hoofdkantoor en productielocatie gepland. Een nieuwbouw welke ZND NEDICOM in opdracht van BAM uitvoert. Voor elho heeft Quadrantin de loop der jaren diverse projecten uitgevoerd.


Sindsdien is Quadrantstrategische sparringpartner voor elho op het gebied van huisvesting en installatietechniek.

In jaar groeide het uit tot marktleider in Europa en een bedrijf waarbij ze innovatief zijn en leven van verandering. Al meer dan jaar werkt het elho team vanuit onze geavanceerde fabriek in Tilburg aan duurzame productontwikkeling en innovatieve oplossingen. Onze kleurrijke collectie wordt verkocht bij tuincentra, bouwmarkten en online in meer dan landen. Glazen, keramiek, zink, gevlochten en kunststof potten vind je allemaal bij tuincentrum GroenRijk Tilburg , goed te bereiken vanuit heel Noord-Brabant.


De designs van de bloempotten zullen het interieur helemaal trendy maken met de frisse kleuren en de mooie vormen. Hoe meer bijen, hoe beter. De elho bijenhal werd ontworpen door Quadrant en is een deels transparante ruimte waar je de bijen kan bewonderen en kunt leren over hun fascinerende levens.


Met de plantenbakken en praktische balkonbakken creëer je zelfs op het kleinste balkon een prachtige bloemenzee. Naast bloempotten bestaat het elho assortiment o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts