vrijdag 27 oktober 2017

Muizen eucalyptus

Muizen eucalyptus

Specialistisch advies nodig? Wir bringen Ihnen feinste lose Tees direkt vom Teebauern. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Nu las ik op internet dat eucalyptus olie en lavendel olie zou werken om ze weg te jagen maar ik vraag mij af of dat wel echt werkt?


Heeft iemand hier ervaring mee? Om muizen te verdrijven kunt u het volgende gebruiken. Eucalyptus olie (niet op alcohol basis)in water doen.


Het potje ergens neer zetten waar je muizen hebt en de muizen blijven zeker tot mnd weg. Ze worden namelijk misselijk van de geur en blijven weg. Doe daarom een beetje geurende olie in een oliegeurhouder, zet er een waxinelichtje onder en steek deze aan.


De geur verspreidt zich zo door de ruimte en de muizen zullen snel de benen nemen! Houd er dus rekening mee dat de muizen verjagen met eucalyptus olie wat tactisch inzicht vergt. Wat eucalyptus olie namelijk doet is bepaalde plekken ‘verboden terrein’ maken voor de muizen. Door een schaaltje met wat eucalyptus of munt neer te zetten in de nabijheid van de muis blijft de muis voor een lange tijd weg.


Wanneer de geur wegtrekt, vul je het potje opnieuw met deze ingrediënten om de muizen uit de buurt te houden. Sprenkel hiervoor een paar druppeltjes olie in een bakje water. Het branden van wierook helpt hiernaast overigens ook. Pepermuntolie: De geur van pepermunt is te sterk voor knaagdieren, dus ze blijven daardoor liever op afstand. Geen nestruimte: elke opening in een kast, vloer, plafond of muur dikker dan je vinger is voor muizen voldoende om veilig een nest achter te bouwen.


Muizen eucalyptus

Andere preventieve middelen zijn huis en keukenmiddeltjes zoals eucalyptus olie of munt olie verspreiden, kattegeuren of caviageuren verspreiden of en ultrasone muizenverjagers installeren. Knaagdieren, wat muizen en ratten zijn, kunnen schade veroorzaken in en aan muren, ze besmetten en eten voedingswaren, ze kunnen brand veroorzaken door aan elektra te knagen en het zijn dragers van ziektekiemen zoals bacteriën en virussen. Bovendien planten muizen zich razendsnel voort, waardoor in een mum van tijd een heuse muizenplaag in je woning kan ontstaan. Het is dan ook belangrijk om muizen in huis te bestrijden! Hierbij de beste tips ter bestrijding van muizen in je.


Heb jij nog andere goede tips voor natuurlijke ongedierte bestrijding laat het ons hieronder weten. Maar ook een flesje lavendelolie zal goed van pas komen. In de landen rondom de Middellandse zee heeft bijna iedereen lavendelolie op het terras staan en het wordt je meteen aangeboden als het nodig is. Waar komt de eucalyptus vandaan? Als je muizen in je huis hebt, is dat niet alleen vervelend maar ook een gezondheidsrisico.


In winkelmand Toon het product. Als die muizen hier weg blijven hoeven ze ook niet meer dood. Muizen bestrijden op natuurlijke wijze. Ga je een kat (poes of kater) aanschaffen gebruik dan geen muizenvergifkorrels meer en ook geen valletjes. Hetzelfde geldt overigens voor spinnen.


Zo’n groot, harig exemplaar dat razendsnel rent, op onverwachte plekken webben maakt en vooral in de herfst veelvuldig opduikt. Om een muis daar diervriendelijk naar buiten te jagen zijn er een aantal mogelijkheden voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts