vrijdag 27 oktober 2017

Stalen veranda

Alle verandaverlichting op beslist. Bestel snel jouw buitenverlichting. Ruime keuze in RVS armbanden voor hem en haar.


Een historisch pand voorzien van een moderne stalen veranda met industriele uitstraling wordt volledig eigentijds. De twee uitersten versterken elkaar. Van pergola tot veranda in staal. De unieke eigenschappen van staal lenen zich in de handen van een ambachtsman perfect voor het creëren van een veranda , pergola, carport, prieel of terrasoverkapping.


Stalen overkappingen zijn niet enkel erg esthetisch, maar ook uitzonderlijk robuust. Bekijk onze website voor meer informatie! Stalen veranda ’s worden geheel voor je op maat gemaakt. Bespreek je ideeën en wensen met de verandabouwer en hij gaat voor je aan de slag met het maken van een 3D schets.


Stalen veranda

Zo krijg je een perfect beeld van je toekomstige veranda en weet je precies waar je aan toe bent. De ultraslanke, subtiele profielen van een stalen veranda geven veel meer ruimte aan het glas. Je trekt dus massa’s licht (of sterren – wat je verkiest) binnen en laat je omgeving maximaal binnen. Dankzij het supersterke staal vormen grote overspanningen, ultrahoge deuren, … geen enkel probleem.


De stalen terrasoverkapping is een design van Jumbo. En in korte tijd is deze uitgegroeid tot de favoriet van architecten. Architecten waarderen de minimalistische ontwerpprincipes. Neem de horizontale ligger.


Deze verbergt het schuin aflopende dak. De haakse hoeken maakt de overkapping bijna kubistisch. Het gaat hier dan niet alleen om de stalen profielen, maar ook om de beglazing en de afwerking. Een serre van staal bestaat voor een groot deel uit glas.


Je beslist zelf wat de mate van isolatie is van jouw glazen serre. Een stalen serre is de ideale combinatie van een slanke en industriële uitstraling met het open karakter van een glazen serre. Zo creëert u een eigentijdse serre die een echte eyecatcher is voor uw woning én tuin!


Al meer dan jaar realiseert Waver Construct stalen serres op maat. Een belangrijke constante is: topkwaliteit ! U bent op zoek naar originaliteit, stijl en elegantie? Dan bent u bij ons aan het goede adres.


Groot aanbod verandaverlichting hier! Verandaverlichting voor de laagste prijs. Mogelijkheden stalen veranda. Bij een veranda is het materiaal de grootste kostenpost. Het gaat hier niet alleen om de prijs van het staal, maar ook om het soort veranda , het dak en eventuele extra toevoegingen.


Stalen veranda

Bouw je een veranda van staal, dan kan je slanke profielen gebruiken. Simply Steel is gespecialiseerd in stalen interieur- en exterieurconcepten: van slanke binnen- en buitenkozijnen tot stalen (taats)deuren en ramen. De producten van Simply Steel worden op ambachtelijke wijze op maat geproduceerd en kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt.


Meestal weet U zelf wel wat U wilt, daarom maken we een ontwerp wat volledig aansluit bij uw wensen. Met staal kunnen grote vrije overspaningen worden gerealiseer waardoor hinderlijke staanders tot een minimum kunnen worden beperkt. Al ruim jaar ontwerpen en maken wij houten serres en veranda ’s op maat.


Producten die naadloos passen bij de stijl van jouw woning, dat is de kracht van Niek Roos. Door het gebruik van hout zijn de mogelijkheden oneindig, van strak en minimalistisch tot klassiek en landelijk. Alsof het er altijd is geweest. Staal is namelijk erg zwaar en je betaalt er ook meer voor.


Dit is omdat staal erg sterk is. Tijdsloos en van extreme elegantie! Het staal is vanwege zijn fijn uitzicht bruikbaar in zeer kleine constructies met verfijnde afwerkingen, maar wordt ook gebruikt voor meer prestigieuze projecten in de bouw van orangeries. Stalen buispalen zijn de oplossing voor het maken van een draagkrachtige fundatie voor uw veranda of tuinkamer.


Stalen veranda

De benodigde paallengte wordt opgebouwd uit diverse stalen buizen die door lassen onderling met elkaar worden verbonden. Als de paal op diepte is wordt het boven het maaiveld stekende deel verwijderd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts