vrijdag 13 oktober 2017

Microbeton prijzen

Wat is microbeton of microcement? Microbeton en microcement zijn duurzame, slijtvaste afwerkingen. Dankzij hun hardheid zijn ze ideaal toepasbaar op plekken die veel belast worden, zoals vloeren.


Dit betonstucwerk is tevens waterafstotend en daardoor te gebruiken in natte ruimtes, zoals de badkamer. Verschil microcement en microbeton ?

Met microbeton over de trap krijg je een goedkoper alternatief voor het plaatsen van een nieuwe trap. De voorwaarde is wel dat deze een harde en stabiele ondergrond heeft. U bent aan het zoeken naar een gegarandeerde waterdichte stuclaag? Om de douche of badkamer te laten stucen in plaats van te laten betegelen?


Leest u op deze pagina alle informatie betreft microcement of microbeton , de mprijzen en de juiste manier van aanbrengen van dit waterdichte stucwerk. Als u bijvoorbeeld microbeton laat toepassen op een veel gebruikte vloer dan moet dit een hogere slijtvastheid hebben dan in een ruimte waarin het stucwerk op normale wijze belast wordt. De prijzen van microcement en microbeton zijn ongeveer hetzelfde.


Vloeren standaard gebruik: vanaf €13- per m2.

Microcement kan over elke stabiele ondergrond worden aangebracht. Wilt u uw nieuwe microcement wand(en) door ons laten verzorgen? Het is bij de keuze voor een kleur belangrijk dat u rekening houdt met de gewenste uitstraling. Bijvoorbeeld speels, opvallend of juist heel chique en stijlvol.


Wij laten u uiteraard graag kennismaken met de verschillende kleuren die beschikbaar zijn voor microcement. Het verschil van materiaal is altijd moeilijk op foto’s te zien, dus raden wij altijd aan om een bezoek te brengen aan onze showroom. Gebruik ons contactformulier voor meer informatie. Een microcement vloer is anders dan de traditionele gietvloeren en betonlook vloeren. We geven je een overzicht van de kosten en de prijsopbouw van microcement en microbeton en laten je zien welke keuzes je kunt maken en hoe je geld kunt besparen.


De kosten om op een vloer of muur een laag van microbeton of microcement aan te laten brengen, hangen van een aantal factoren af. Prijzen zoals €1per m² hoeft u niet raar van op te kijken voor dit fantastische product. Toch is er een belangrijk verschil. Beide materialen hebben dezelfde eigenschappen maar microbeton is sterker en dikker. Afhankelijk van de totale oppervlakte koopt u bij ons al een complete microcement kit voor vloer- of wand vanaf € per m².


Het oogt mooi ruw en natuurlijk tegelijk, kan letterlijk tegen een stootje (en meer) en blijft altijd mooi. Bekijk de microcement en -beton offerte. Kosten van microcement en microbeton De kosten van microcement en microbeton zijn beduidend hoger dan voor bijvoorbeeld rustiekputz of spachtelputz.

Dat komt voornamelijk omdat deze manier van wandafwerking een arbeidsintensieve klus is. Wat u precies voor uw klus kwijt zult zijn is moeilijk te. Nadeel van microbeton en cement.


Als nadeel van microbeton en cement zou je de prijs kunnen benoemen. Je betaalt namelijk meer voor dit type afwerking dan voor de meeste andere vormen van stucwerk. Prijzen voor standaard gebruik liggen zo tussen de €1en €1per vierkante meter voor standaard gebruik. Beton ciré kopen bij de specialist.


Hoogte kwaliteit beton ciré. Gratis in jouw kleur gemengd. Inclusief beton ciré handleiding.


De definitieve prijs wordt namelijk beïnvloed door diverse factoren, zoals extra opties en de staat van de ondervloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts