dinsdag 17 oktober 2017

Boomschors tuin

Van tuinhout tot sierbestrating! Met boomschors leg je eenvoudig een onkruidvrije tuin aan. Jouw boomschors wordt geleverd in een big bag. De big bag kan je opensnijden, aanharken, en klaar.


Boomschors is een product wat voor meerdere jaren blijft liggen.

Een bijkomend voordeel van boomschors is dat deze het onkruid in de tuin voor een groot gedeelte kan weren, waardoor de tuin onderhoudsvriendelijker kan worden gemaakt. Een geweldige biologische manier dus om verantwoord om te gaan met natuurlijke invloeden. Deze natuurlijke bodembedekkers zijn ook erg geschikt voor een looppad of terras. Bekijk de boomschors of cacaodoppen zelf in onze winkel en oordeel of ze passen bij jouw tuin.


De boomschors van 40L werkt vochtregulerend waardoor de bodem minder snel uitdroogt. De schors is geschikt als bodembedekker voor paden, borders, onder speeltoestellen en ter decoratie. Leg minimaal 5cm dik boomschors aan.


De grootte van de boomschors in uw tuin is een persoonlijke keuze.

De kleinere tuin schors stukken liggen beter en laten dus minder licht door, wat weer de kieming van de onkruidzaden (nog beter) bestrijdt. Grotere stukken tuin schors gaan langer mee t. Dit kan gemakkelijk en snel op boomschors. In essentie heeft het dezelfde toepassing als de houtsnippers, zowel als decoratie, wandelpaden of tegen onkruid. Het beschermt daarnaast het bodemleven in de tuin.


Bodembedekkers voor iedere tuin. Geef je kinderen een zachte plek om te spelen in de tuin. Met een kokos bodembedekker hoef je niet bang te zijn voor schaafwonden als je kroost op de grond valt, zoals bij grind. De bodembedekker is 1procent natuurlijk. En zorgt voor een landelijke uitstraling van je buitenplaats.


Controleer je e-mail adres. Welkoop boomschors is een Nederlands natuurproduct dat geschikt is voor het afdekken van tuinen en het aanleggen van paden en heeft een levensduur van circa jaar. Het afdekken van je borders met boomschors voorkomt onkruidgroei. Verder beschermt het product de bodem tegen uitdrogen, je hoeft dus minder vaak je tuin te sproeien. En om na gedane arbeid heerlijk in de tuin te zitten, de maaltijd te gebruiken en de kinderen te laten spelen in het groen.


Kiest u voor een natuurlijke bodembedekker? Dan zijn houtsnippers mogelijk iets voor u.

Houtsnippers maken het mogelijk om uw tuin onderhoudsvriendelijker te maken, u kunt er namelijk onkruid mee tegenhouden. Het werkt bovendien vochtreguleren waardoor de grond in de tuin minder snel uitdroogt. Je gebruikt de boomschors als volgt: breng een laag aan over de grond of onder speeltoestellen. Naast de functionele eigenschappen geeft schors de tuin ook een decoratieve natuurlijke uitstraling. Tot slot kan het gebruikt worden als valondergrond bij speeltoestellen.


De Fleurella boomschors is een stijlvolle decoratie voor in de tuin. Ga voor een natuurlijke en rustieke uitstraling met de Fleurella boomschors. Maar schors is niet alleen functioneel. De tuin wordt hierdoor onderhoudsvriendelijker.


Schors geeft uw tuin een eigentijds gezicht en een bijzondere uitstraling van uw tuin of terras. Geniet u graag van uw tuin ? Dan is boomschors wellicht iets voor u. Bovendien houdt de boomschors uw bodem in de zomer ook nog langer vochtig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts