maandag 9 oktober 2017

Parasolhoes voor zweefparasol

Parasolhoes voor zweefparasol

Voor elke tuinmeubel een passende hoes. Ruim 6soorten direct uit voorraad leverbaar. Dé Grootste collectie beschermhoezen van Europa voor elke type tuinmeubel. Weten welke hoes het beste past? Zoek uw perfecte hoes op maat!


Parasolhoes met ritssluiting, keuze uit formaten. Altijd de laagste prijsgarantie. Kies uit producten vanaf € 125. De maten van een parasolhoes staan per product vermeld.


Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Om een indicatie te krijgen van de hoezen die geschikt zijn voor uw parasol, gebruikt u de keuzehulp boven aan deze pagina. Zorg er voor dat de parasolhoes altijd ruimer is dan de afmetingen van de parasol en meet de parasol altijd na voordat u de hoes besteld.


Parasolhoes voor zweefparasol

Verpakt in handige herbruikbare tas. Passende hoes voor zweefparasol. Hiermee is jouw parasol beschermd tegen weer, win UV-licht, stof en vuil! De hoezen zijn gemakkelijk schoon te maken en weerbestendig, zodat ze jouw parasol optimaal kunnen blijven beschermen. Bescherm je parasol met een parasolhoes.


Belangrijk bij het aankopen van een parasolhoes is de afmeting uiteraard het belangrijkst. Daarom hebben wij bij alle parasolhoezen de afmetingen staan. Zorg er daarnaast altijd voor dat de parasolhoes iets ruimer is dan de parasol zelf. Daarnaast hebben wij bij diverse parasolhoezen staan voor welke zweefparasol ze onder andere geschikt zijn. Wanneer u in het bezit bent van een hogere tuinparasol of zweefparasol , is het aanbrengen van de hoes stukken veiliger wanneer u een parasolhoes met stok heeft.


Vooral voor een zweefparasol hoes is dit erg nuttig. Op zoek naar een parasolhoes ? Bij dit type hoes wordt een soort tentstok geleverd welke u door de hoes haalt. Dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres.


Er is hier namelijk meer dan genoeg keuze en voor ieder wat wils. Daarnaast is de hoes voorzien van getapete naden, zodat ook hier geen water doorheen kan komen. Kom langs bij een van de Leen Bakker filialen bij jou in de. Opzoek naar een hoes voor een zweefparasol van het merk Madison, Hartman, Borek of Glatz?


Ook verkrijgbaar in andere afmetingen. Bekijk onze producten in de webshop! Om je parasol te beschermen tegen verschillende weerselementen kan je gebruik maken van een parasolhoes.


Want op ieder tuinmeubel past een hoesje, toch? Vergelijk nú online vanaf € 195. Deze ademende parasolhoezen zijn waterbestendig, reduceren condensvorming en gaan schimmelvorming op het doek tegen. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Parasolhoes voor zweefparasol

Op onze website bestelt u eenvoudig een passende parasolhoes voor uw zweefparasol of stokparasol. Aan de onderkant zit een trekkoord die ervoor zorgt dat u hoes mooi strak aan de onderkant kunt afsluiten. Doormiddel van het stokje in de parasolhoes kunt u deze eenvoudig over de parasol krijgen zonder een trapje of dergelijken te gebruiken. Lesliliving parasolhoes - Waterdicht - UV bestendig - Grijs - Tot Ø 4m.


Je kunt het parasoldoek uitstekend opbergen in een parasolhoes , waardoor je ervoor zorgt dat de verschillende invloeden van het weer zo goed mogelijk worden geweerd. Deze parasolhoes is geschikt voor een zweefparasol en dus NIET voor een stokparasol. Daarnaast kun je er met de parasolhoes voor zorgen dat je het parasoldoek op kunt bergen op het moment dat je er langere tijd geen gebruik van wenst te maken.


Speciale parasolhoes voor de zweefparasol. Voor zweefparasols bestaan er aparte beschermhoezen die speciaal geschikt zijn voor zweefparasols. Een zweefparasol heeft namelijk een andere vorm dan een standaard parasol wanneer deze opgevouwen is. Zo is er een speciale parasolhoes voor de Hawaii zweefparasol van Garden Impressions te koop.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts