vrijdag 27 oktober 2017

Dagje zwemmen port zelande

Het de grootste assortiment uit meer dan honderd shops. Hoge kortingen, boek online. Altijd real-time beschikbaarheid.


Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Een dagje uit in Center Parcs.

Ga bijvoorbeeld heerlijk zwemmen in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo! Verblijf je niet in Center Parcs, maar wil je wel graag een dagje uit om te zwemmen ? Dat kan in het subtropisch zwembad Aqua Mundo. In de Aqua Mundo kan iedereen zich vermaken. Center Parcs Port Zélande is een groot vakantiepark gelegen in het midden van de Brouwersdam. Je vindt het park tussen de eilanden Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland.


Op het park kun je zwemmen in het zwembad met wildwaterbaan, spectaculaire Turbo Tunnel (minimun lengte hiervoor is meter), golfslagbad en Water Playhouse!

Aqua Mundo Port Zélande is een compleet subtropisch zwemparadijs met prachtige glijbanen en wildwaterbaan. Geniet een heerlijke massage in het Beauty Center! Voor een origineel dagje weg in Zeeland moet je bij Port Zélande zijn. Ga zwemmen , bowlen, lasergamen of doe samen iets actiefs!


Heerlijk zwemmen in de Aqua Mundo. Wat is er bijvoorbeeld leuker dan een dag zwemplezier in een subtropisch zwembad. Dit is zeker mogelijk tijdens een dagje Center Parcs.


Op het terrein van Center Parcs staat het subtropisch zwembad genaamd Aqua Mundo. Daar kun je heerlijk een dagje zwemmen samen met je gezin of vrienden. U vindt er watervallen, glijbanen, stroomversnellingen, wildwaterbanen en nog veel meer!


Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. Dit subtropische zwembad staat garant voor een heerlijke dag uit voor het hele gezin, dankzij veel verschillende zwembaden, een wildwaterbaan, spannende glijbanen en veel andere leuke attracties. Zwemmen in één van de subtropische zwemparadijzen Aqua.


Verblijf jij niet in Center Parcs maar wil jij wel graag een dagje uit om te zwemmen ? Als je een dagje wilt zwemmen bij Center Parcs en je beschikt over een Ouders van Nu voordeelpas dan krijg je maar liefst korting!

Het enige wat je hoeft te doen is je pas laten zien bij de kassa. De ideale locatie, ook voor een dagje uit in alle weersomstandigheden! Snelle stromingen, bochten, hobbels… Iedereen amuseert zich kostelijk met de afdaling van de wildwaterbaan. In het veilige Kinder-doe-bad hebben de kleintjes de tijd van hun leven. Hier kun je rekening mee houden.


In subtropisch zwembad Port Zélande kun je ook de golven trotseren in het golfslagbad. Subtropisch zwembad Port Zélande Center Parcs. Je kunt natuurlijk heerlijk zwemmen bij subtropisch zwembad Port Zélande, maar op het park van Center Parcs zijn nog veel meer andere dingen te doen. Daarnaast zijn er veel stromingen, bochten, attracties en bijzonderheden waardoor de ervaring bij subtropische zwembaden nog gaver wordt. Dit is naast een fantastisch vakantiepark ook een geweldig zwemparadijs voor het hele gezin.


Buiten zwemmen mag overal in Zeeland. Behalve als staat aangegeven dat het verboden is. Zo is zwemmen in de kanalen gevaarlijk vanwege het scheepvaartverkeer. Ook bij bruggen en sluizen kun je beter niet zwemmen.


Natuurlijk biedt Zeeland meer dan zee alleen. In de binnenmeren kunnen kinderen veilig spelen en zwemmen. Muggen of spinnen zullen u hierbij niet lastigvallen.


Die zijn er, door de aanwezigheid van het zoute water, bij ons niet. Uw vakantie en plezier Op Marina Port Zélande hoef je je niet te vervelen Of het nu een zonovergoten dag is of als het weer eventjes niet mee wil werken. Het brede Noordzeestrand ligt op een steenworp afstand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts