vrijdag 20 oktober 2017

De helster zwemmen

Wij bieden een uitgebreid activiteitenpakket voor zowel gezinnen als sportievelingen. De Helster is een veelzijdig zwembad waar iedereen zich thuis voelt. Het zwembad bestaat uit een wedstrijdba een instructie- en een recreatiebad. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad.


Openingstijden recreatief zwemmen. Hier vindt u de openingstijden van het recreatief zwemmen. Ook vindt u hier de dagen waarop het zwembad gesloten is. Sportcentrum de Helster - Waar Gaan We Zwemmen.


Zwembad de Helster heeft veel te bieden. Met een meter lang wedstrijdba een instructie- en recreatief bad en een peuterbad is er voor iedereen wat. Ook is er een meter lange glijbaan, een wildwaterkreek met stroomversnelling, jetstreams en meer.


Het kan zijn dat je gemeente er nog niet tussen staat, omdat Uniek Sporten daar nog niet actief is. Tijdens de zomervakantie is er alleen op woensdagmorgen en vrijdagmorgen om 07. Deze baan is bestemd voor zwemmers die graag fanatiek banen willen zwemmen.


Zwem achter elkaar zodat je niemand in de weg zwemt. De temperatuur van het water is aangenaam, het recreatiebad is standaard 31. C, het wedstrijdbad 30° C, en de whirlpool 35° C. Niet onbelangrijk, ze hebben een meter lange glijbaan, een wildwaterkreek met stroom-versnelling, jetstreams en meer!


Na het zwemmen kun je nog lekker even wat drinken in Sportcafé de Oase. Sinds een paar maanden werk ik bij de Helster. Ik ben er op dinsdagmiddag bij de zwemlessen van de kindjes. Op dinsdagavond houd ik toezicht bij het recreatief zwemmen en om 19.


Op vrijdagochtend ben ik er ook. Kinderen die nog niet kunnen zwemmen , beginnen altijd met het A diploma. Kom gezellig discozwemmen! Een aantal vrijdagen per jaar is zwembad De Grote Koppel de plek voor jou en je vrienden en vriendinnen! Nieuw: Kinderdisco voor kinderen tot en met jaar!


De helster zwemmen

Hier is geen thema aan verbonden, behalve plezier maken! Afgelopen weekend in een impulsieve bui mijn dochtertje ingeschreven voor zwemles, na overweging thu. Prima, direct de maandag na het weekend gebeld en de situatie toegelicht, mn dochtertje is dus amper een dagje ingeschreven geweest.


Dame aan de telefoon begreep onze overweging en heeft de. Elst bij de helster , hier kun je op maandagavond zwemmen. De verkoop van zwembad-abonnementen en entreebewijzen. Bert stond erop dat ETV de Helster gastvrijheid zou uitstralen naar alle leden en. Er is een meter lange glijbaan,.


Zwemvierdaagse in zwembad de Helster. Elst heeft een zwembad genaamd de Helster waar je recreatief, actief en met. Mensen die afhankelijk zijn van een rollater kunnen deze mee de zwemzaal in nemen. Ouder en kindzwemmen, ook bekend als babyzwemmen wordt gegeven in verschillende leeftijdscategorieën op onderstaande tijden. Aquarijn voor doelgroepzwemmen.


Vooraf en na afloop van de lessen is er tot 11. Ook volwassen zwemmen af voor het A-diploma in De Helster. Op november heeft Fariba Iran Shahi afgezwommen voor het A-diploma. Proficiat, we wensen u veel zwemplezier.


Lees alles over zwemmen in Arnhem. Informatie over openingstijden, tarieven en agenda van zwembaden De Grote Koppel en Valkenhuizen vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts