donderdag 19 oktober 2017

Bouw garage

De beste garages op Beslist. Mooie plek voor auto en hobby Bij een groeiend gezin of de behoefte aan ruimte voor bijvoorbeeld een hobby is de garage natuurlijk de ideale plek. Wat dat betreft houden we tijdens de bouw van uw garage van prefab beton graag rekening met het uiteindelijke doel. Stenen zijn de meest gebruikelijkste vorm voor het bouwen van de muren van de garage of schuur maar hout wil ook nog wel eens gebruikt worden net zoals de kozijnen en de dakconstructie.


Extra verdieping op de garage.

Kiest u voor een garage of schuur dan is de keuze voor een extra etage op uw garage ook aanwezig. En dat is belangrijk, want zo voegt een garage ook waarde toe aan je huis. De totale kosten beginnen bij 10.


Wat kost een stenen garage bouwen? Een stenen garage is over het algemeen iets duurder dan een kunststof garage. Wij begeleiden u met de garage bouwen van begin tot het eind.


Tevens biedt BOHA Systeembouw BV een garantie van vijftien jaar bij de garage bouw.

Voor meer informatie over garage bouwen kijkt u op onze website of kunt u contact opnemen met ons middels het contact formulier. De garage komt volledig voorbereid naar uw woning, zodat u geen langdurige overlast van de bouw ervaart. Daarnaast kan Blommers Bouwsystemen een carport combineren met uw garage of berging.


Behalve voor particulieren kunnen wij ook goedkoop een prefab garage bouwen voor de zakelijke markt van bouwbedrijven en woningbouwverenigingen. Tijdens de bouw wordt uw complete garage compleet gemaakt. U hoeft ze alleen nog maar aan te sluiten op uw eigen stroomnetwerk. Uw werkende garage wordt binnen één werkdag bij uw thuis geïnstalleerd en kan zelfs voorzien worden van een elektrische pui.


Hieronder een tabel met alles wat ik uitgegeven heb voor de bouw van mijn garage. Ik heb tijdens het bouwen alle kastickets direct in een tabel ingegeven. Keuze 1: Huurt u een architect in. U kunt natuurlijk zelf een garage ontwerpen maar u kunt ook een architect het werk laten doen. In dat geval is uw garage in alle opzichten een verlengstuk van uw huis en een verrijking.


De architect kan ook voor u de kosten bewaken tijdens de bouw van de garage waardoor u die zorg niet heeft. Bij een garage van houten prefab onderdelen worden de houten onderdelen in elkaar gezet, waarna jij of de leverancier de houten onderdelen ter plaatste opbouwt. Een garage bouwen met prefab onderdelen kan zowel in hout als beton.


Het bouwen van een vrijstaande garage.

Vergunning is aangevraagd bij gemeente. Ik wil op een andere plek een nieuwe garage bouwen. Het wordt een halfsteens garage die in een later stadium van binnenuit geïsoleerd gaat worden(dit i.v.m. de kosten). Er hoeft hier niet geheid te worden. Mijn plan is om een ringbalk te storten en hierop de halfsteens muur te laten metselen.


Omschrijving: Garage in enkel zijdig beton systeembouw handvorm steenmotief beton. Of hout motief met houtnerf. Formaat: 7x 6x 2x 3cm. Zo past de garage helemaal in de stijl van jouw woning.


Prefab garage zorgt snel voor een nieuwe garage. De prefab garage wordt aan de hand van jouw eisen helemaal kant en klaar in de fabriek gebouwd. Je hebt dus helemaal geen overlast van de bouw van de garage.


Zo hebben wij al meerdere tevreden klanten in Zwolle en Lelystad mogen voorzien van een prachtige houten garage. De houten garage prijzen worden met grote zorg en zo nauwkeurig mogelijk. Overige merken zijn uiteraard ook welkom. Bouw Auto’s VOF te Bovensmilde T.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts