dinsdag 17 oktober 2017

Hoek overkapping

Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen, benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Met een overkapping in uw tuin bent u altijd voorbereid op het veranderlijke weer.


Daarnaast is het de ideale oplossing voor een tuinfeestje, barbecue of loungeplek. De overkappingen zijn in vele soorten en maten. Deze zogenaamde hoek overkapping is opgebouwd uit lange zijden in een graden hoek. Overkapping met zwarte wanden. Deze zijden hebben een wand van meter lang, dubbel beklee tot boven aan toe met zwarte potdekselplanken (verdeelt in vakken).


Fundering uitmeten voor betonpoeren plaatsen. Betonpoeren in een lijn en waterpas plaatsen. Gebruik een grote haakse hoek. Schroef eerst het metalen plaatje met draadeind vast op de lariks douglas houten staanders en draai dan het geheel vast op de betonpoer.


Hoek overkapping

Met een terrasoverkapping tovert u in een paar minuten uw terras om in een prieel, waar u heerlijk kunt ontbijten of bbq-en. Kiest u voor een waterdichte overkapping van uitschuifbaar doek of een lamellen overkapping dan is er voor u geen wolkje aan de lucht bij een zomers buitje. Wil je een afdak die je kunt bevestigen aan het huis of liever een robuuste, losstaande overkapping ? Meet de plek waar straks de overkapping moet komen op. Zo kun je eenvoudig een bouwpakket kiezen met afmetingen die passen bij jouw tuin of terras.


Let op: in dit stappenplan laten we zien hoe je een overkapping maakt die je aan je huis monteert. Welke overkapping zoekt u? Als het gaat om goedkope overkappingen voor de tuin dan zijn daar nogal wat variaties op mogelijk. Een houten overkapping ontdekt u in ons aanbod als een op zichzelf staand product. U kunt denken bij een houten overkapping aan een lounge hoek.


Hoek overkapping

Van Hoek Hovenier biedt voor iedereen en in diverse budgetten een gepaste oplossing voor een overkapping. Maak de sfeer van uw tuin compleet en maak hierbij gebruik van onze adviserende rol en vakkundige uitvoering. Het kan gebeuren dat u niet kan vinden wat u zoekt, de standaard afmetingen zijn te groot of te klein voor uw tuin of u heeft een aparte situatie waardoor een volledige overkapping niet past. Het komt bij steeds meer woningen voor dat er een terrasoverkapping in de tuin wordt geplaatst. In Hoek is dit ook het geval.


Om scherp te krijgen wat de prijzen voor een terrasoverkapping zijn kunt u op deze site gratis en vrijblijvend tot offertes vergelijken bij terrasoverkapping bedrijven werkzaam in Hoek. Hoek overkapping Almelo is een mooi uitgevoerd type overkapping , welke geheel naar eigen wens is aan te passen. Door de mooie hoekvorm is de hoekprieel vrijwel in elke tuin geschikt. Ten behoeve van de fundering is gebruik gemaakt van betonbanden met daarop hardhouten onderregels, wat de wanden bescherming biedt tegen stilstaand water (grond).


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Het dak van de overkappingen dient met een hoek van graden te worden gemonteerd. Hoek Havelte maakt en levert tuinhuizen, overkappingen en blokhutten in vele soorten en maten.


Ook maatwerk is van onze specialiteiten. We bespreken uw persoonlijke wensen door en maken een offerte op maat. Bent u op zoek naar tuinhuis, prieeltjes, overkapping of een complete blokhut. Kom gerust bij ons langs om inspiratie op te doen.


L-vormige hoekprieel overkapping Bussum Dit mooie vuren houten prieel is afgebeeld met dichte achterwanden extra dikke staanders 145x1mm. De strakke vormen maken het prieel een modern pareltje. Hieronder staan de specificaties vermeld van het prieel zoals die is afgebeeld.


Platdak overkapping Exclusief Dit is een speciale constructie, gemonteerd met houtverbindingen in plaats van schroeven. De brede palen geven het bouwsel een stoer uiterlijk en extra draagkracht. Met deze knusse houten overkapping creëert u in een handomdraai een gezellige hoek waar u bij mooi weer heerlijk tot rust kunt komen. De uitgebreide serie basismodellen bieden u volop mogelijkheden. Maar maatwerk is natuurlijk ook mogelijk.


Hoek overkapping

Standaard worden deze modellen geheel open geleverd. Overzicht van door ons gerealiseerd houtbouw. Het design van de terrasoverkapping met doek laat zich gemakkelijk samenvatten: de kracht van eenvoud. Het robuuste hout van de staanders en liggers geeft deze overkapping een eigen karakter.


Het geborstelde of gestraalde RVS van de hoek - en muursteunen vormt een stijlvolle en stoere combinatie met het hout. Passend bij woningen in elke stijl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts