maandag 16 oktober 2017

Koppeling waterslang

Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruim assortiment waterslang. In een handomdraai bij u geleverd. Vind gebruikte Koppeling gratis en snel via Onderdelenzoeker.


Wanneer je de tuinslang wil aansluiten op de kraan, heb je daar een koppeling voor nodig. Bij HORNBACH is dat geen probleem, want ook voor je koppelingen kun je bij ons terecht.

HORNBACH biedt je een groot assortiment aan koppelingen , de juiste koppeling zit er dus vast en zeker bij. U kunt deze waterslangen uiteraard ook uitstekend gebruiken als tuinslangen. Beperk het aantal producten door één of meerdere keuzes te maken. Sluiten Tonen Toon alleen producten.


Bij ons vindt u hoogwaardige oprolbare waterslangen voor irrigatie van landbouw en tuinbouw. De slangen zijn plat en makkelijk op te rollen. Doordat deze slangen zeer slijtvast zijn en plat oprolbaar, heeft u jarenlang profijt van de waterslang.


Als u opzoek bent naar een Waterslang.

Grote voorraa snelle levering en deskundig advies. Koop hier voordelig online waterslangen , luchtslangen, tuinslangen en koppelingen voor diverse toepassingen. PVC voordeel beschikt over een groot aantal slangen en koppelingen. Gratis levering vanaf € 7-. De tuinslangen zijn zowel voor hobbymatig als voor professioneel gebruik.


Bijbehorende waterslang koppeling. Uiteraard is het fijn om zo’n slang in huis te hebben. Maar zonder waterslang slangkoppeling heb je daar niet zo veel aan. Wij leveren Cardan koppelingen , Camlock, Storz en Bauer koppelingen. Maar ook Geka en Siroflex koppelingen treft u aan op onze website.


Naast koppelingen en sluitstukken bieden we ook nog bijzondere adapters aan, zoals de Gardena draadadapter, die voor een extra zacht bruisstraal zorgt. De webshop voor uw Tuinieren. WATERSLANG EN KOPPELING Merk.


Opzoek naar een tuinslang met de enorme flexibiliteit, soepelhei gebruiksgemak, maar bovenal hoogwaardige kwaliteit? Bij de webshop van Slangenboer. Reefhors levert waterslangen voor de agrarische sector, zoals platoprolbare waterslangen , bouwslang tricoflex en waterslangen voorzien van gemonteerde koppelingen.


Ons assortiment rubber waterslangen zijn geschikt voor doorvoer van (pers)lucht, water en heetwater.

Slangkoppelingen leveren wij van Camlock, Storz, Bauer, Cardan en Siroflex. Tricoflex waterslangen in diverse lengtes. Naast de slangkoppelingen leveren wij ook vele standaard hulpstukken in messing van Geka zoals de bekende bajonet koppelingen. Naast al deze koppelingen hebben wij een zeer groot assortiment in slangklemmen zowel gegalvaniseerd als RVS en leiding klemmen.


Omschrijving PVC waterslang met Geka koppeling Is je dompelpomp, of bijvoorbeeld een waterkraan, voorzien van een Geka- koppeling , dan hebben wij ook hiervoor waterslangen op voorraad. Koppelingen Van luchtregelaar tot perslucht koppeling of insteeknippel, deze accessoires voor compressoren vind je ook bij Toolstation. Deze zijn gemaakt van PVC, dus slijtvast en UV-bestendig. Groot assortiment slangkoppelingen leverbaar.


Voor elk type slang de geschikte koppeling uit voorraad leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts