dinsdag 12 september 2017

Jumbo overkappingen

Jumbo overkappingen

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Jumbo. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Ontdek de profielsystemen, overkappingen , gevelpanelen en kunststofplaten. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Met ruim jaar ervaring is Jumbo dé specialist in terrasoverkappingen en serres. Van topkwaliteit hout of aluminium, met prachtig design. Jumbo Barneveld: Luxe terrasoverkappingen van hout, aluminium en staal, kozijnen van aluminium en kunststof en innovatieve zonweringen.


Al onze aluminium overkappingen en carports zijn tevens voorzien van een CE-markering. Dit houdt in dat deze voldoen aan alle bouwnormen, waardoor u verzekerd bent van een veilige constructie. Stel uw tuinkamer zelf samen in onze webwinkel. Ontdek dan de stijlvolle oplossingen van Jumbo Leefcomfort. Altijd afgewerkt tot in detail en vervaardigd van.


Design zonwering voor meer wooncomfort en een heerlijk buitenleven: dat wordt genieten! Bezoek onze showroom in Barneveld voor informatie en inspiratie. Wat uw smaak ook is en hoe uw serre ook gebouwd is, deze zonwering staat garant voor een aangename binnentemperatuur.


Het mooie: hij beschermt u ook nog eens tegen het felle licht van de zon. Jumbo Tuinplezier is de specialist om uw overkapping geheel op maat te maken en naar wens samen te stellen. Uit ons brede assortiment vindt u hieronder dus slechts een selectie van onze overkappingen.


Staat uw gewenste afmeting er niet bij? Of wenst u een overkapping geheel op maat gemaakt? U kunt ook bij ons terecht voor op maat gemaakte producten, denk hierbij aan bijvoorbeeld een op maat gemaakte kapschuur of hout in speciale afmetingen. Dergelijke kant en klare terrasoverkapping en veranda modellen vindt u op deze pagina. Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak.


De overkapping is elke gewenste maat te krijgen, daarnaast kunt u bijvoorbeeld de doorloophoogte verhogen, of de overkapping voorzien van dichte wanden. Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist. Kom langs en laat u inspireren door onze oplossingen, opgesteld in de showroom. Graag verwelkomen wij u met een bakje koffie, dus maak een afspraak. Houdt u van het buitenleven?


Jumbo overkappingen

Geniet u ook binnen graag van zonlicht en uitzicht? Veelzijdige oplossingen: van overkappingen , zonwering, kozijnen, rolluiken en glaswanden. Houten overkapping: uniek design van Jumbo. Je terras verbindt woonplezier met tuinplezier en is een comfortabel onderdeel van de tuin. Het is dan ook geen overbodige luxe om hoge eisen te stellen aan het design van de terrasoverkapping.


Jumbo overkappingen zijn stijlvolle terrasoverkappingen van zeer goede kwaliteit. De design overkappingen zijn verkrijgbaar in hout, aluminium en staal en kunnen helemaal op maat worden gemaakt. Daarnaast zijn er lamellenoverkappingen van Corradi en vele anderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts