maandag 18 september 2017

Bestraten prijs

Bestraten prijs

Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Grootste aanbod tuinartikelen. Het grootste online winkelcentrum. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online. Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs.


Wij weten zeker dat we goedkoper zijn dan een ander erkend bedrijf waar u wellicht contact mee heeft gehad. Wilt u een gerichte bestraten prijs opgave voor uw project, voer dan uw wensen en eisen in op ons online offerteformulier. Wij zullen binnen werkdagen reageren met de bestraten prijs voor uw situatie en wensen. De prijs van bestrating begint al bij € per men loopt op tot ongeveer € per m2. De hoogte van de kosten is volledig afhankelijk van uw wensen, de uitstraling van de tuin en uiteraard uw budget.


De prijzen van bestraten van de tuin zijn gemiddeld € – € 1per m2. De prijs loopt flink uiteen afhankelijk van het aantal mtuin, het soort tegel (van €per mvoor koppelstones tot € per mvoor natuursteen) en het tarief van de stratenmaker. Een stratenmaker kost tussen de €en de €per uur voor het leggen van natuursteen. Wat bepaalt de prijs van de bestrating?


Bestraten prijs

De kosten van het bestraten van uw grond is afhankelijk van verschillende mogelijkheden. De prijs voor het aanleggen van bestrating ligt tussen de €- €per vierkante meter. Het kan ook zijn dat een stratenmaker per uur rekent, hiervoor liggen de prijzen tussen de €- €per uur. Afhankelijk van de bestrating opdracht en het ontwerp wordt een vierkante meter prijs of een uurprijs in rekening gebracht. De tuin bestraten is een zware klus die u beter kunt uitbesteden aan een hovenier of stratenmaker.


Het is ten alle tijden van groot belang dat u van te voren een duidelijk inzicht heeft van de gemiddelde prijzen per vierkante meter die worden berekend. Tuin bestraten met grind prijs. Niet iedereen geeft zijn of haar tuin of oprit dezelfde prioriteit. Maar zij hebben wel de wens om ongehinderd zonder moddervoeten hun schuur te bereiken.


Ook dan zijn er oplossingen die veel minder kostbaar zijn dan straatwerk. Bent u op zoek naar een goedkoper alternatief voor uw tuin? Vergelijk prijzen en bespaar op het bestraten van je oprit!


Bent u benieuwd geworden naar het kostenplaatje voor uw mogelijkheden om uw oprit te bestraten ? Neemt u dan nu de eerste stap en vul ons offerteformulier in om achter onze prijs te komen. U geeft ons de afmetingen van uw bestaande oprit door en de keus van de door u gewenste bestrating. Tenslotte hangen de kosten voor het bestraten per maf van wat er dient te gebeuren.


Door uw oprit te betrtaten heeft u binnenkort uw eigen stevige privé parkeerplek, waarbij u uw oprit kan oprijden en de sleutel van uw auto pas hoeft om te draaien als u bijna bij de voordeur bent. U heeft groot gelijk als u de ruimte heeft. Alles wat u dient te weten over het bestraten van een oprit vindt u hier.


Keuzes die van invloed zijn op de prijs van het bestraten van uw oprit. Vooraleer een stratenmaker de opdracht te geven om uw oprit te bestraten is het belangrijk om er rekening mee te houden dat verschillende keuzes een directe invloed kunnen uitoefenen op het totale kostenplaatje waar u mee geconfronteerd zult worden. Bestraten kan voor de woning, maar ook achter het huis. Je kunt het zelf doen of uitbesteden. Doordat er zoveel opties zijn, is het raadzaam je goed voor te bereiden op je keuze.


Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan stenen en grind. Stenen zijn duurder dan grind. Voordeligste keuze: Wanneer u het bestraten van uw terrein zo voordelig mogelijk wenst te houden is het aangeraden om gebruik te maken van grind of split en dus niet van tegels. De laatste stap bij het bestraten van een oprit is het aftrillen met een trilplaat, dit zorgt ervoor dat de stenen of tegels zich goed vastzetten in de ondergrond. Let er wel op dat de bestrating goed schoon is voordat u begint met aftrillen, omdat anders kleine steentjes de bestrating kunnen beschadigen.


Enkele aandachtspunten zelf bestraten. Lees ook: stappenplan bestraten. Zorg dat je voldoende ophoogzand hebt.


Bestraten prijs

Zorg ervoor dat je nog oude tegels hebt zodat je met een palletwagen de nieuwe tegels en het overige materiaal kan vervoeren in je tuin. Het laten bestraten of herbestraten van een voortuin, achtertuin of oprit is veelal een ingrijpende en kostbare verbouwing. Veelal moet u vakmensen inhuren om een goed resultaat te krijgen.


Uit ervaring weten wij dat prijsverschillen tussen stratenmakersbedrijven flink kunnen oplopen. Bespaar op de prijs van uw straatwerk! U kunt de prijzen voor het laten bestraten van uw grond onderzoeken door meerdere offerte’s aan te vragen. Als u bij ons een vrijblijvende offerte aanvraagt zal de Stratenmakers-Gigant uit Amsterdam u een vrijblijvende prijsindicatie toesturen zodat u de prijzen kunt vergelijken met die van andere. De prijs die je betaalt hangt dus af van het oppervlak van je oprit en ook van de dikte waarmee je dit wilt laten aanleggen.


Ook de transportkosten tellen hierin mee. Bestel je meer big bags (kubieke meter), dan gaat de prijs per kuub naar beneden, omdat er meer tegelijkertijd kan worden vervoerd. Keerwanden worden onder andere gebruikt voor het opvangen van hoogteverschillen in terreinen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts