maandag 11 september 2017

John deere golfkar

Ruim 1golftrolleys op Beslist. Grootste aanbo laagste prijzen. Koop trekkers, boerderijen, landbouwmachines en vrachtwagens in onze webshop. De nieuwste advertenties staan bovenaan.


Deze occasion staat in - Nederland.

Bij Divaco huurt u snel en voordelig een gator-transporter-diesel-offroad- john - deere voor uw binnen- of buitenevenement. Vraag direct een offerte aan. LMG Handelsonderneming biedt u het grootste aanbod golfkarren van België. Wij helpen u van A tot Z, aankoop, onderhou reparatie en service na verkoop. De polyvalentie van een golfkar , gaat natuurlijk véél verder dan alleen een transportmiddel voor golfers.


Golftrolleys I Nu tot voordeel! Voor de laagste prijs op Beslist. Gator john deere ideale machine voor grotere tuinen of events.

Is voorzien van trekhaak en mag 5kg trekken. Banden en machine is nog z. Gebruik aub de zoekfilter aan de linkerkant om een selectie te verfijnen. Aantrekkelijke aanbiedingen van landbouwapparatuur in uw omgeving. Een groot aanbod gebruikte golfkarren tot golfkarren die wij voor u kunnen pimpen zoals u dat wenst, cateringkarren, transporters en vele onderdelen. Merken als EZGO, Frissian en Cushman kunt u bij ons vinden Wilt u het product liever in een winkel bekijken met advies op maat, kom naar onze showroom.


Golfkar Met gesloten laadbak. V Traction TROJAN batteries. Integrated 48Volt Battery Charger. Forward and reverse transmission. Weight approximately: 669KG.


Length 289cm, width 155cm and height 180cm. De i-melektrische golfkar met enkele zitplaats De i-mwordt geleverd met. Ontbrekend: golfkar gator zoeken – Speurders. Voertuig te koop op Truckscorner. John Deere Gator XUV 855M 4×4.


Bescherm uw machinepark met originele onderdelen die speciaal zijn ontworpen en geproduceerd om de prestaties van uw machines te behouden.

JOHN DEERE - GATOR XUV 590M. De 6RC is voorzien van enkele premiumkenmerken, die niet leverbaar zijn op de 6MC. De vierde agrarische revolutie – Connected Farming of Agriculture 4. Geschikt voor openbare weg. Onderdelen van RDM parts zijn van hoge kwaliteit.


U houdt wel van een uitdaging? Hier kunt u gedetailleerde informatie vinden over ons gehele productassortiment, inclusief voor agrarische, particuliere, commerciële, bosbouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts