vrijdag 29 september 2017

Betonnen buitentrap

Betonnen buitentrap

Betonnen traptreden hebben een mooie en strakke uitstraling waardoor ze werkelijk in elke tuin tot hun recht kunnen komen. Je kan dan ook een hele lange tijd van je betonnen traptreden genieten. Beton is één van de meest duurzame materialen op de markt. De betonnen traptreden zijn verkrijgbaar in diverse maten, vormen, kleuren en diktes.


Zo is het mogelijk om een onderscheid te maken tussen betonnen traptreden van antraciet en een grijze kleur, maar ook de afmetingen kunnen verschillen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om betonnen traptreden van 15x30x50cm te kopen, maar ook alternatieve maten zoals 20x40xof 15x30x1centimeter behoren tot de mogelijkheden. De prijs van een betonnen trap wordt bepaald door de afwerkingsgraa bereikbaarheid en moeilijkheid. Het spreekt voor zich dat draaitrappen of hoektrappen meer tijd vergen om te maken dan één rechte steektrap. Betonnen buitentrappen zijn in de regel vriendelijk geprijs sterk en gaan lang mee.


Je kunt ze als prefab-element kopen of op locatie laten storten. Verder is het ook mogelijk om zelf een trap te maken met losse traptreden van beton. Materiaal combineren voor een buitentrap.


Betonnen buitentrap

Wie echt een unieke buitentrap wil, kan ervoor kiezen om materialen te combineren. Daardoor ziet een buitentrap er minder saai uit. Dit geldt vooral voor betonnen en metalen trappen. Daarnaast is het al jaren bekend als prefab product voor vluchttrappenhuizen en buitentrappen.


Bij Allstairs gaan we met beton dan ook een stapje verder dan de standaard trap. Wat kost een betonnen steektrap? Om u een indicatie te kunnen geven van de prijs van een betonnen trap, hebben we onderstaand een rekenvoorbeeld voor een betonnen steektrap met haakse treden uitgewerkt.


Betonnen buitentrap

U zoekt betonnen trapelementen voor een openbare ruimte? Wij maken uw betonnen buitentrap volledig op maat conform uw wensen. Dit betekent dat alle betonnen producten die nodig zijn voor de inrichting van een trappenhuis tot het specialisme behoren. Vanwege de natuurlijke uitstraling past een betonnen buitentrap in vrijwel elke omgeving. Denk maar aan de moderne betonnen trap, de rechte betontrap en de betontrap met bocht, zwevende betonnen trap, de gepolierde betontrap enz.


Ook qua trapbekleding en de betontrap afwerking van de betontrap kan je kiezen tussen de houten trapbekleding, natuursteen trapbekleding, tapijt of laat je liever de betontrap verven? Een betonnen trap plaatsen in huis, kantoor, openbaar gebouw, industriebouw. Nood aan een trap in beton op maat? Veelal zijn deze niet voorzien van trapbekleding.


Bij de plaatsing van een betontrap kan je kiezen uit een préfab betontrap of een ter plaatse gestorte betontrap. Dan is het wellicht een goed idee om te kiezen voor een goede bekleding: Flakes. Ontdek hier alles over betontrappen.


Wanneer u de betonnen trap namelijk bekleedt met een flakes laag, creëert u niet alleen een mooiere trap, maar ook een veiligere en onderhoudsvriendelijke trap. Een buitentrap laten ontwerpen met verschillende materialen is vaak wel prijziger dan de aanschaf van een standaard buitentrap. Door materialen te combineren is het ook mogelijk om kosten te besparen.


Binnenkort wil ik een betonnen trap gieten buiten in de tuin. Nu zie ik dat je hiervoor een bekisting moet maken met betonijzer. Nooitglad bieden de oplossing! Wilt u een veiligere leefomgeving?


Dit maakt de realisatie van de trap voor in uw tuin dan ook zeer betaalbaar. Het aankopen van betonnen traptreden kan altijd gebeuren tegen een zeer interessante prijs. Zo kan de trap voor in uw tuin op uitstekende wijze worden gepersonaliseerd. Valencia buitentrap : De perfecte buitentrap De Valencia buitentrap heeft zichzelf al meerdere keren bewezen. De trap is flexibel en kan gestapeld worden.


Betonnen buitentrap

Hiermee kunt u een hoogte bereiken van meer dan 8cm. Naast het stapelen van de trappen geven klanten aan dat de trap robuust is en gemakkelijk te monteren. Tuintrappen, sierbeton traptrede elementen, tuin traptreden. Informatie en tips, foto´s, voorbeelden en opbouw informatie.


Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt. De tijd dat een betonnen trap ter plaatse werd gegoten, ligt al enkele jaren achter ons gezien. Met prefabtrappen wint u een hoop tijd.


Het is een zeer arbeidsintensief proces en de trap dient nadien nog afgewerkt en bekleed te worden. Ze worden in één stuk op de werf geleverd en zijn snel geplaatst. Uw trap is meteen klaar voor gebruik.


Bekijk meer ideeën over Buiten trappen, Tuinontwerp en Buitentrap. Buitentrappen aanleggen Buitentrappen kunnen zowel functioneel zijn, als puur esthetisch. Dit gaat van moderne, strakke trappen en trappen in tijdloze klinkers tot betonnen of natuursteen treden, dit behoort allemaal tot de mogelijkheden.


Trappen aanleggen naar voordeur, een hoger gelegen terras, etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts