donderdag 21 september 2017

De green egg

Specialistisch advies nodig? Boek Green nu op Travelstore. Geniet van je vakantie naar Cyprus, wij verzorgen de rest. Shop direct small big green eggs online. Beslist de laagste prijzen.


DE BIG GREEN EGG COMMUNITY.

Dompel jezelf onder in een wereld vol culinaire mogelijkheden. Dit kan altijd binnen werkdagen en vaak al de volgende dag. Wij, als fanatieke liefhebbers van deze unieke barbecue, hebben inmiddels een jarenlange kennis en ervaring opgebouwd.


De Green Egg is de meest veelzijdige en effectieve ”Outdoor Cooker” van het moment. Hierdoor zal het vlees zichzelf tijdens de overige bereiding bedruipen. Til het rooster op, bestrooi de houtskool met de geweekte Wood Chips en leg het rooster terug.


Sluit de deksel en breng de temperatuur terug naar 100° C. Zet de Drip Pan met de makreelfilets op het rooster, sluit de deksel en rook de makrelen circa minuten.

Behalve grillen zoals je gewend bent, kan je met het groene ei ook bakken, roken, stomen, koken en slowcooken. Het is niet slechts een barbecue. De Egg is ook een pizzaoven, rookoven, slowcooker en ‘gewone’ oven in één. Hierboven staan de meest populaire, zo niet essentiële, accessoires beschreven. Gratis thuisbezorgd vanaf € 30.


De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op cookies toestaan om u de beste variant van de website te tonen. De grootste collectie tuinartikelen hier! Tuinartikelen voor de laagste prijs. Online of in onze winkel in Kaatsheuvel.


Resultaat 1–van de 1resultaten wordt getoond. Uitverkocht Level Cooking Grid grillverhoger. Altijd al een enorme barbecueliefhebber geweest? Ben je enthousiast en wil je aan de slag? Dan raad ik je aan om wat rookhout in huis te halen en een leuk boek aan te schaffen die je meer mee in de diepte neemt.


Let wel op dat het hout hier speciaal voor bedoeld moet zijn, koop vooral niet zomaar ergens hout. Voor het aanmaken van de barbecue wordt houtskool gebruikt. Door de dikke keramische wanden wordt de warmte goed vastgehouden.


Big Green Egg kerst ornament ‘The Traditional.

De luchtcirculatie zorgt voor een perfecte bereiding van je gerechten en de smaak- en voedingstoffen blijven optimaal behouden. Overigens is het keramiek zo goed geïsoleerd dat de Green Egg niet gloeiend heet wordt aan de buitenkant. Ook is hij weers- en vorstbestendig!


Diverse Large modellen zijn leverbaar. Als losse Green Egg of met onderstel, zijplanken en afdekhoes. Keramische binnenring, die de afstand tussen de brandhaard en het rooster bepaalt. Het standaard grillrooster van RVS (een gietijzeren rooster is los verkrijgbaar). Aangezien de Large een van de meest populaire modellen is, zijn er voor dit model enorm veel accessoires beschikbaar.


Alle accessoires zijn natuurlijk geen must voor een heerlijk bereid gerecht uit de Green Big Egg , maar vaak wanneer u eenmaal in het bezit bent van enkele accessoires merkt u toch dat deze veel voordeel kunnen leveren. Hier zijn natuurlijk wel de juiste accessoires voor nodig. Je treft hieronder een ruime selectie accessoires speciaal voor de Green Egg Large.


Deze deal maakt het voor jou mogelijk om een egg aan te schaffen en in maandelijkse termijnen af te betalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts