vrijdag 8 september 2017

Pinterest tuin

Pinterest tuin

Van tuinhout tot sierbestrating! Tuin ideeen doe je hier op! Volop inspiratietuinen en voorbeeldtuinen. De tuin is voor de meeste mensen een belangrijke leefruimte. Een tuin , balkon of dakterras is namelijk een verlengstuk van je huis en interieur en verdient dan ook veel aandacht bij het stijlen en verrijken van je woonsituatie.


Velen weten niet goed hoe ze hun tuin moeten inrichten. Maak van je huis een thuis! Zwarte steigerbuizen pergola, douglas terras balken, keramische tegels, stoere tuin in zwart, blauw, grijs, denimdrift en betonlook. Zaaien, planten, snoeien, een moestuin onderhouden, doe het zelf-ideeën voor de tuin en meer.


Op zoek naar een bijzonder tuinontwerp? Met de Pinterest moodboards van Vandersanden doe je de leukste tuininspiratie op. Ook voor moderne tuinen zie je de leukste dingen. Gebakken bestrating is authentiek en tijdloos! Doe-het-zelf ideeën en tips voor interieur en tuin.


Pinterest tuin

Bij Woontrendz vinden we ons zelf best creatief. We vinden het leuk om zelf aan de slag te gaan en dingen te maken voor binnens- en buitenshuis. Daar worden we enthousiast van en wij zijn niet de enige! Je interieur of tuin aanvullen met zelfgemaakte dingen is populair. Beleef dé start van het tuinseizoen.


Dan is het belangrijk om te weten wat je wel en niet wil. Bekijk deze voorbeeldtuinen om inspiratie op te doen. Let op de beplanting, bestrating en decoraties. Zo ontwikkel je in een handomdraai je droomtuin.


Bekijk het bord tuin van wijca op Pinterest. Deze tuin heeft een brede veranda, waardoor de tuin niet alleen aan de voorkant, maar ook aan de zijkant open moet zijn. Het resultaat is een prachtige symmetrie in de tuin. In een moderne tuin zijn tegels, grind en hout populaire ingrediënten om er een mooie tuin van te maken.


Ik vind een wildverband heel erg speels ogen en ik kan niet wachten tot m’n tuin gedaan wordt. Wij genieten heel erg van ons huis, maar dit jaar willen wij ook van onze tuin genieten. Ik kijk regelmatig op Pinterest voor inspiratie en het leek mij wel leuk omdat met jullie te delen en vervolgens te laten zien wat wij er allemaal mee hebben. Deze pin is ontdekt door Qibin Chen. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Pinterest tuin

Verfrissende ideeën voor jouw tuin. Ons gezamelijk doel is het creëren van inspirerende blogs over alle tuinonderwerpen. Hieronder de meest populaire en recente blogs.


Hier vind je volop inspiratie voor je eigen tuin. Blader door de 1miljard ideeën voor het dagelijks leven. De Pinterest -app helpt je met het bewaren van ideeën, organiseren van onderwerpen en het uitvoeren van projecten. Ontdek bruiloft trends, gezonde recepten, maak je eigen kookboek, probeer de fitness tips en meer. Voorbeeldtuinen: inspiratie voor uw tuin.


Pinterest tuin

Doe inspiratie op met deze mooie voorbeeldtuinen. De productnamen treft u onder de foto’s aan (klik op de foto voor een vergroting) of als u met uw muis over een foto beweegt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts