vrijdag 8 september 2017

Moestuin kastje

Ik moet oppassen dat dit niet één lange lofuiting voor een kas wordt. Want ik ben zelf toch zo ontzettend blij met onze kassen, ik zou echt niet meer zonder willen. Een kweekbak wordt ook wel een koude bak genoemd.


Moestuin kastje

Dit is het verschil met een kweekkasje, welke beter beschermd tegen buiteninvloeden doordat je een afgesloten omgeving hebt en daarmee een broeikasje creëert. Begin je eigen moestuin in een kweekbak en ga over op een kas als de plantjes te groot worden! Of je zaait in volle gron in een vierkante meter- moestuin of in potten op terras of balkon, het moment is nu aangebroken om buiten te zaaien. Kies voor je moestuin (bak) een zonnige ligging en liefst beschut tegen de wind.


Bijvoorbeeld bloempotten, tuingereedschap of vogelhuisjes. Een kast naast de barbecue is bijna al een buitenkeuken. Praxis heeft verschillende soorten kassen in het assortiment. Op twee ervan heb ik watt TL armatuurtjes gemonteerd met bijbehorende snoerschakelaar.


Moestuin kastje

Bestel de tuinkas eenvoudig online. Kweekkasjes koop je eenvoudig online bij bol. Heeft u interesse om een groot deel van onze voorraad over te nemen?


Zoek je een handige en mooie opslag voor al je tuinspullen? Het ligt er maar net aan wat je precies droog en mooi wilt houden en hoeveel ruimte dus nodig is, welke kast je nodig hebt. Specialistisch advies nodig?


Verfraaien van uw huis met Kasten. Ruim assortiment online bestellen! Bekijk ons gehele meubelen assortiment online. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Voor bijen is de moestuin met zijn vele bloeiende planten een waar lustoord. Omgekeerd zijn de bijen voor de vitaliteit van de tuin onmisbaar.


Veel planten zijn voor hun bestuiving afhankelijk van deze nijvere werkers. Ga vliegend van start in je moestuin ! IVN helpt je om meer uit je moestuin te halen. Dé winkel voor de mooiste tuinkassen voor speciale tuinen en parken. Een deel van onze voorraad is nog beschikbaar voor overname voor een aantrekkelijke prijs.


Laat u deskundig voorlichten in onze showroom! Tuinkassen op een muur of Victoriaanse stijl? Een moestuin planten in het najaar gaat nog prima met deze groenten! Lieveheersbeestjes kastje (Esschert Design).


Moestuin kastje

Een volwassen lieveheersbeestje eet wel 1bladluizen per dag. Een goede reden dus om het lieveheersbeestjes naar de zin te maken in uw tuin. U kunt dit doen middels dit houten. Daar op die zaagtafel tegen de achterwand. Die tafel is niet te verplaatsen (heb ik al geprobeerd - niet gelukt), dus hier komt het kastje bovenop.


Eerst neem ik de maten, en dan zoek ik een plank in de hoop oud hout. Ik vind een hele lange witte plank. Of bescherm je planten met folie en tunnelbogen. Maar eigenlijk wel te smal.


Span moestuinfolie over de tunnelbogen. Dat zijn gebogen beugels van ongeveer meter lang. De bogen passen over je moestuin en MeterMoestuin. Als je ook de uiteinden dichtmaakt, is het klimaat onder de folie erg gunstig voor een snelle, gezonde groei en zijn je planten beschermd tegen insecten. Er zal best een verbetering zijn in lichtrendement als je de binnenzijde bekleedt met reflecterend materiaal maar dat bekleden wil ik juist niet.


Je kunt veel meer uit je moestuin halen als je ook na juni nog de gepaste teelten zaait en plant. Het is een echte aanrader om in deze periode van het jaar tot op de uiterste data nog wat te zaaien of te planten. Het zijn de gouden tijden voor kerst: het huis is in kerstsfeer.


De eettafel is het stralende middelpunt, mooi gedekt en versierd met een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts