vrijdag 15 september 2017

Koedam tegels

Bekijk alle Tegels in de showroom in Dalen. Maak je keuze uit ons ruime assortiment. Bestel of kom langs in Dalen! Koop nú Tegels in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Middag Leerdam, het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in adembenemende tegels. Als je tegels zoekt kom je naar Koedam in De Meern. Europa’s grootste collectie tegels en sanitair is hier op maar liefst 2. Makkelijk te bereiken met de auto via de snelweg A12. Op slechts enkele autominuten vanaf de afrit De Meern ben je er snel.


Het bedrijf heeft een zorgvuldig geselecteerd assortiment op het gebied van wand- en vloertegels. Koedam Tegels beschikt over een ruim parkeerterrein rond het pand. Vloertegels zijn er in alle soorten en maten. Daarom vindt u bij Koedam tegels meer dan 8. Kom alle tegels eens op uw gemak bekijken, want ook voor u hebben wij een passende vloertegel binnen uw budget. KitchenAid KOL Tegels Kuhlmann Keukens Lapitec.


Of u nu van klassiek of modern houdt bij ons vindt u alle stijlen. Bij Koedam vindt u een reusachtig aanbod van meer dan 1tegelmerken. U vindt bij ons ook een grote tegel Outlet. Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Waarheen is nog niet beken wel dat er nieuwbouw komt op de plek van het bedrijf, aan de Leidsche Rijn.


Levensgevaarlijk is hier, op dat weggetje waar auto’s te gast zijn, levensgevaarlijk. Roel Koedam doelt op de smalle weg voor zijn bedrijf, langs het water van de Leidsche Rijn in De Meern. Your route to business worldwide. Mijn bedrijf online zichtbaar maken. Uw prospectielijst aanmaken.


Koedam de Meern werkt uitsluitend samen met professionele en betrouwbare partners. Een bewuste keuze, om zo het hoge woongemak van onze woningen te kunnen garanderen. Aan de deskundigheid van onze partners zullen wij dan ook nimmer twijfelen.


Naast mooie topkeukens kun je er ook terecht voor prachtige wand- en vloertegels en sanitair. Zo kun je meteen zien of de wand- en vloertegels bij de nieuwe keuken passen! Bebo Tegels heeft een uitgebreid aanbod in vele verschillende tegels. Wij verkopen tegels en sanitair van de beste kwaliteit voor de laagste prijs.


Inmiddels groeien wij ook op onze locatie aan de Zandweg uit ons jasje. Wij zijn een aantal maanden geleden bij deze zaak geweest. Waar de nieuwe locatie van het bedrijf komt is nog niet bekend.


Wel is bekend dat Koedam in De Meern blijft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts