maandag 18 september 2017

Exotan sevilla loungeset

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Exotan. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Ontdek de stad van de flamenco, prachtige Moorse gebouwen en het tapas eten. Shop nu eenvoudig en snel op beslist. Om je een beter beeld te geven van deze prachtige loungeset , vind je hieronder verschillende sfeer impressies.


Exotan Sevilla loungeset sfeer impressies. Elke opstelling die je hieronder terug ziet, kan je bij loungeset. Zo hebben de Sevilla tuinmeubelen allemaal dezelfde unieke design elementen.


Denk daarbij aan de knik in de armleuning. De serie bestaat namelijk uit de Sevilla tuinstoelen en de Sevilla loungeset serie. De lounge serie kan je zelf samenstellen en bestaat uit een 3-zits lounge bank, 2-zits lounge bank een fauteuil en een koffietafel.


Deze prachtige set wordt geleverd met dikke, weerbestendige Olefin kussens die rot- en schimmelvrij zijn. De royale vormen en het hoogwaardig comfort zijn kenmerkend voor de Paradiso loungeset van Exotan. Deze luxe loungeset heeft een moderne uitstraling door het antracietgrijze aluminium met de Nanotex bekleding in taupe.


Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen die UV en weerbestendig zijn. Kies uit producten vanaf € 4450. Loungeset koop je gemakkelijk online. Met zijn indoor uitstraling kan je ook een moderne vormgeving doortrekken naar je tuin. De Casablanca is door het gebruik van Texfabric een 1 all weather loungeset.


De comfortabele set is namelijk gemaakt van de beste onderhoudsarme materialen zoals aluminium, all-weather stof (Sunbrella) en teak dat lijkt te zweven boven het aluminium. Mooie, compacte loungeset waarin je heerlijk tot rust kunt komen. In deze loungeset kun je een lekker drankje doen, maar ook liggend een boek lezen in het zonnetje. Het is al jaren één van de meest populaire loungesets uit de collectie. Met deze set geniet je echt van iedere zomerse dag.


De Lyon loungeset past door zijn vorm en afmetingen in. Boek uw Hotel in Sevilla online. De Paradiso biedt plaats voor ongeveer personen en heeft de volgende afmetingen: 300x294xHcm.


De loungeset heeft taupe kussens en een grijs aluminium frame. De kussens zijn gemaakt van all weather Nanotex en kun je met een gerust hart. De set bestaat uit een bank met twee tuintafels. Het dikke sterke frame van deze serie heeft.


Hierbij is het belangrijk om te weten van welk materiaal jouw set is gemaakt, want daar is het soort onderhoud van afhankelijk. Reserveer online, laagste prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts