dinsdag 26 september 2017

Behandeling houtworm meubels

Bezoek Goossens Wonen en Slapen en laat je inspireren door de unieke Goossens collectie. Bekijk online de mooiste lampen ! Hier staat relaxen voorop. Snelle levering en gratis retour!


Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Houtworm in meubels , wat te doen? En niet alleen uw meubels kunnen beschadigen.


Ik heb een paar meubel stukken met ik denk, oude houtworm. Ieder meubel stuk heeft maar een hooguit gaatjes en niet over het hele meubel stuk. En hoe bestrijd je houtworm ? Vraagt het behandelen van houtworm of boktor in huis, in kast, in meubels of in tafel, een degelijke aanpak? Of is het zo maar even een wissewasje? Effectief bestrijden van houtworm in meubels.


Hoe kunt u dan wel uw kasten, dressoirs, banken of andere meubels laten bestrijden tegen de houtworm ? Een hele effectieve bestrijding is om deze meubels in een vriescel te zetten. Door deze meubels twee weken hierin te plaatsen raakt de kern van het hout ook de temperatuur van ruim -graden Celsius. Oudere houten meubels hebben dikwijls houtworm.


U moet die tijdig bestrijden om te vermijden dat de houtworm zich in de hele woning verspreidt. De larven die daarin leven kunnen wel met een vergassingstechniek gedood worden. Meubels behandelen tegen houtworm. Het meubel wordt dan door een gespecialiseerd bedrijf in een gaskamer geplaatst.


Voor erfstukken kan dit een goede oplossing zijn, maar de behandeling is wel. Ook kun je boorzaagsel vinden onder deze gaatjes. Zo weet je dat er levende larven in jouw houtwerk zitten en kun je snel overgaan tot behandeling. De houtworm is de larve van de houtkever.


De larve vreet zich in het hout en maakt kleine gaatjes. Uit die gaatjes valt boormeel en houtstof. Maar wat kunt u doen om de ongewenste plaaggeesten voor eens en altijd kwijt te raken?


Je kunt kleine dingen zelf twee weken in de diepvries (-°C) of minstens een half uur in de oven (°C) leggen. Heeft de houtworm zich in meubels of andere grote voorwerpen genestel dan kunnen gespecialiseerde bedrijven dit voor jou doen. In containers krijgen de aangetaste objecten een behandeling met vrieskou, warmte, stikstof of CO2. Op naar woonwarenhuis OTTO.


Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Je kunt de houtworm proberen te bestrijden met huis, tuin en keukenmiddelen. Ook blijven veel eitjes over. Ondertussen duurt het probleem voort met als risico dat de hout constructie van het pand verzwakt raakt. Let goed op wanneer je meubels inkoopt via marktplaats of een kringloopwinkel.


Het komt regelmatig voor dat hier ook houtworm in zit. Wanneer hier houtworm inzit dan kun je dit bestrijden met insecticide. Wanneer kasten van binnen niet geschilderd zijn kun je de insecticide gebruiken om de houtworm te bestrijden. Zo kunnen ze flinke schade toebrengen aan houten meubels en houtconstructies. U wilt dus absoluut geen houtworm in meubels ! Omdat houtwormen ernstige schade kunnen aanbrengen, is het niet verstandig om een afwachtende houding aan te nemen.


Een aantasting van houtworm kan ernstige structurele problemen veroorzaken als deze gedurende langere tijd onbehandeld blijven. Volwassen kevers leggen hun eieren in scheuren van het hout. In de natuur veroorzaakt dit geen problemen, maar in een huis of een gebouw kan dit in dakconstructies, vloeren, meubels en alle houten voorwerpen zijn. Houtaantasters zoals houtworm , boktorren, spinthoutkevers kunnen enorme schade aanrichten aan uw eigendom, maar zorgen ook voor imagoverlies bij uw klanten. Met de specialistische behandelingen van Anticimex worden dit soort problemen structureel opgelost.


Speciaal opgeleide bestrijdingstechnici voeren de behandeling uit van houtworm , huiszwam en kelderzwam. Die legt eitjes op onbehandeld hout. We hebben meer dan zeventig jaar ervaring met het bestrijden van houtworm. Geen enkel ander bedrijf heeft de ervaring, het vakmanschap en de methodes in huis die wij hebben om uw houtwormprobleem aan te pakken en de houtworm te bestrijden. De prijs voor het behandelen van een meubel , zoals een flinke kast, ligt rond de € 6- inclusief btw.


Wij verkopen meerdere houtwormbestrijdingsmiddelen, waaronder Perfacs. Ook kunt u hiervoor een druksproeier, een halfgelaatsmasker en een overall voor kopen. Zo kunt u voorbereid de houtworm behandelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts