woensdag 27 september 2017

B en g hekwerken

Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Shop nú alle soorten schuttingen! De eerste indruk is belangrijk, het buitenterrein is namelijk het visitekaartje van je bedrijf. Relaties, leveranciers en medewerkers moeten zich er welkom voelen en onnodige gasten houd je liever buiten. Maar hoe combineer je noodzakelijke beveiliging met een open en moderne uitstraling?


Zo kan een hekwerk een symbolische afscheiding vormen, maar kan het ook dienen om onbevoegden de mogelijkheid ontnemen zichzelf toegang te verlenen.

Daarom is service en onderhoud een onlosmakelijk onderdeel van onze dienstverlening. Hekwerken en poorten kun je overal bestellen. Zoekt u een tijdloos en bijzonder functioneel vormgegeven terreinbeveiliging?


Barricade is voorzien van ronde spijlen en puntenkam wat preventief werkt tegen overklimmen. Onderdelenwebshop Via onze onderdelenwebshop kunt u kleinmateriaal rechtstreeks online bestellen. De materialen worden per post verzonden, zodat u ze snel in huis heeft. Met slagbomen reguleer en controleer je effectief gemotoriseerd verkeer.


Ze hebben een open uitstraling en ogen gastvrij. Toch vormen ze een duidelijk barrière die niet zomaar te passeren is.

Afhankelijk van de verkeersstroom op het terrein kan gekozen worden voor een slagboom in enkele of dubbele uitvoering. Deze poort hoort perfect te passen bij het gekozen hekwerk. Kiest u voor een enkele of dubbele poort?


De Speed-Liner is eveneens voorzien van LED verlichting en dus naast snel ook nog eens uitermate veilig! Hierdoor past de poort bij elk hekwerk. Tenslotte is er ook de zeer snelle Speedgate. Onze hekwerken zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Bereikbaar zijn waar gastvrijheid gewenst is, en gesloten zijn waar het beschermen van belangrijkeprocessen in uw bedrijf nodig is.


Na jaar huren, wilden we graag weer een eigen pand. De korte lijnen waarborgen efficiency en weinig ‘ruis’ gedurende het projectverloop. Bestel direct je schutting online!


Graydon en deels vanuit de KvK. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Ook is het mogelijk om uw hekwerk vakkundig door ons te laten plaatsen. Een team van ervaren monteurs staat voor u klaar.


Staafmat hekken, palen, poorten en toebehoren zijn beschikbaar drie standaard kleuren en alle mogelijke hoogtes. Momenteel werken wij aan de uitbreiding van onze webshop met spijlenhekwerk en poorten.

Salarissen, anoniem geplaatst. De klik was er direct en sindsdien verloopt de samenwerking erg soepel. Met de slogan ‘Houd zorgen buiten’ staat het ontzorgen van de klant voorop. Lid worden en connectie maken. Aangezien de bedrijven die actief zijn in deze branche vergelijkbare kwaliteit voor vergelijkbare prijzen bieden, ligt de waarde van het bedrijf tegenwoordig meer in het merk.


Gelmo is dé specialist op het gebied van hekwerken. Een hekwerk vormt een belangrijke basis voor de beveiliging van uw terrein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts