maandag 25 september 2017

Schäffer tuinhuizen

Grootste aanbod voor iedere wens, budget en tuin! Bezoek het tuinhuizendorp. Naar wens gemonteerd door vakmensen. Hoge kwaliteit en scherpe prijzen.


Breedste assortiment tuinhuizen , snelle levering in NL.

Wij bieden een brede variatie aan tuinhuizen , welke dan ook in alle denkbare maten leverbaar zijn. Ook voor houten veranda’s, een carport op maat, een schuur op maat of een terrasoverkapping bent U bij Schaffer tuinhuizen aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op. Binnen de productcategorie tuinhuizen bieden wij een hoop mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit de verschillende modellen als Aalscholver, Buizer Bonte Specht en Fazant.


Met ruim jaar ervaring en een eigen fabriek leveren wij kwalitatief maatwerk. De keuze voor het dak is volledig aan u.

Kiest u voor een zadeldak, plat dak, lessenaarsdak of toch liever voor een tuinhuis met piramidedak? Uw houten blokhut of tuinhuis koopt u bij Schäffer. Bovendien kunt u uitbreiden met zinken goten en verschillende soorten dakbedekking.


Laat u adviseren door onze vakmensen! Dit familiebedrijf ontwikkelt en fabriceert alle huisjes in eigen fabrieken. Voor elke tuin hebben wij een prachtig tuinhuis in het assortiment.


Bij ons kunt u kiezen uit tuinhuisjes uit de standaard collectie, maar ook voor een tuinhuisje op maat of zelfs naar eigen ontwerp. Scherpste prijs van NL, kijk snel! Wilt u een nieuwe tuinhuis? Wij realiseren uw droom tuinhuis! Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen!


Jammer dat Schäffer - Theunissen. This feature is not available right now. Door onze jarenlange ervaring in het maken van diverse soorten houtbouw, kunnen wij aan bijna alle wensen van de klant voldoen.


Wij weten precies wat er komt kijken bij een tuinhuis bouwen, van het fabriceren tot het plaatsen. Bekijk hier ons aanbod tuinhuizen of neem contact met ons op voor meer informatie!

Tuinhuis kopen in Amersfoort? Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopzondagen en openingstijden. Door de krachten te bundelen weten wij een ruim assortiment aan luxe tuinhuizen te presenteren. Door ons te specialiseren in kwalitatieve houtbouw kunnen wij u diverse maatwerk producten bieden, zo ook een houten berging voor uw tuin. Van klassieke, traditionele tuinhuizen tot strakke en moderne modellen tuinkamers of design tuinhuizen.


Van een praktische berging tot een complete chalet of recreatiewoning. Bijna alles kan op maat en naar wens gemaakt worden. In stapelbouw systeem met robuuste wandbalken of in prefab systeembouw kunnen bijna ieder gewenst model tuinhuis.


Schäffer tuinhuizen is een gerenommeerd bedrijf in de verkoop van tuinhuizen , carports, stallen en maatwerk oplossingen. Onze tuinhuizen zijn opgebouwd uit een frame van balken (5x7) met daarop een bekleding van rabat planken (mm dik). Bekijk ons ruime aanbod aan tuinhuizen en veranda's. Als dakbedekking komt hierop E.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts