donderdag 7 september 2017

Padouk poort

Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Padoek hout groeit in West Afrika. De Collstrop poorten uit duurzaam padouk hout worden op uw maat gemaakt.


U kan kiezen voor een schuifpoort, dubbele poort of enkele poort die u manueel of automatisch kan bedienen. Hieronder ziet u de beschikbare modellen. Tuinschrijnwerkerij Diba vertrekt steeds van een goede basis voor het bouwen van massieve houten padouk poorten.


Doordat wij al onze houten poorten voorzien van een afwateringssysteem, zullen er onderaan de poort minder vochtige vlekken aanwezig zijn. Door een goede afwatering gaan padouk poorten zelden barsten en trekken ze niet krom. De Itauba en Padouk poorten zijn van zeer hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid. De Odum-Iroko poorten zijn de absolute top op poort - en hekwerk gebie zeker als het gaat om de perfecte afwerking tot in detail.


Padouk poort

Padouk poort Padouk is net zoals ceder een tropische houtsoort dat vergrijst wanneer je het niet behandelt. Padouk is harder dan ceder waardoor gebruikssporen minder snel zichtbaar zijn. De vergrijzing van padouk is ook veel egaler wat zorgt voor een mooier geheel.


Lees hier alles over een poort in padouk. De padouk poorten van CreatYves in Antwerpen en ver daarbuiten gaan jaren mee, komen stuk voor stuk met jaar garantie en vergrijzen mooi bij het ouder worden. Dat is ook de reden waarom ze er bij CreatYves al jaren mee werken.


Door enkel gebruik te maken van het beste hout, kan Yves een houten poort garanderen die uw leven lang meegaat. Alle padouk poorten van CreatYves worden in het eigen atelier vervaardigd. Daar zijn alle materialen voorzien om uw houten padouk poort volledig op maat en naar uw wensen af te werken. Trouwens, ook padouk tuindeuren zijn perfect mogelijk.


De klassieker, een robuuste, eenvoudige druksproeier voor hobbytuiniers. Hiermee zorgen we dat de poort na productie als gegoten op zijn plek past. Na het inmeten wordt de poort in productie genomen. De productietijd bedraagt circa 6-weken.


Bij akkoord op de controle tekening (na inmeten) krijg je de leverdatum direct te horen. Op de afgesproken dag wordt de poort geplaatst. De Klockenpoort, met haar sierlijk ontwerp, vloeiende lijnen en elegante transparantie.


U stelt de poort zelf samen (in combinatie met padouk poortpalen, hangsluitwerk en veiligheids- en andere accessoires). Informeer naar de mogelijkheden bij HPhout. Afwijkende maten op aanvraag leverbaar. De poort wordt standaard zonder beslag en palen. Padouk is een zeer duurzame en uitzonderlijk stabiele houtsoort uit Afrika.


Padouk heeft een zeer fraaie koraalrode tot paarsbruine kleur. Als gevelbekleding, voor een vlonder of poort is Padouk van GevenHout een geschikte houtsoort. Geheel gesloten poort voor maximale privacy.


De bovenbalk van de Zuidenpoort is in diverse modellen leverbaar. Deze onderdelen zoekt u zelf uit (menu rechts). Dit is onder andere de automatisering van de poort zodat je ze makkelijk en op afstand kan openen en sluiten. Hier zijn verschillende systemen voor handen, waar we je graag over adviseren. Onder automatisering valt ook de installatie van een parlofoon of videofoon aan de poort , zodat je eerst kan controleren voor je toegang verleent.


Padouk poort

In dit geval hangt de poort aan een poortpaal, en kan de poort sluiten tegen de gevel van de woning, zonder dat er tegen de woning een extra poortpaal dient voorzien te worden. Deze muurlat kan zowel gecombineerd worden met onze Afromosia als Padouk poorten, maar evenwel ook bij zowat alle andere bestaande poorten. Als je specifiek naar deze houtsoort opzoek bent is het raadzaam om de lokale houthandel op te bellen met de vraag of ze padoek op voorraad hebben liggen.


Padouk hout is zeker niet bij alle houthandels verkrijgbaar. Dit Pamplona-model is een dubbele padouk poort met zichtbaar kader en gesloten beplanking. In oorsprong is deze poort roodbruin van kleur maar op termijn zal deze egaal vergrijzen. Om de prijs van uw gewenste afmetingen te weten, kiest u de bovenliggende maat.


Padouk poort

Poorten worden steeds op uw maat en vraag gemaakt. Deze elegante Padouk poort is hoogwaardig afgewerkt wat met name te zien is aan de kruizen welke door middel van een klassieke pen-gat verbinding degelijk in het. Le portail peut être automatisé avec un moteur apparent.


A-keuze schutting poortdeuren van bankirai of padouk hardhout. Kies uit diverse breedte maten, type deuren en hardhoutsoorten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts