dinsdag 12 september 2017

Bbq schort met naam

Bbq schort met naam

Schort met eigen naam ontwerpen. Altijd 1 tevredenheidsgarantie! Met eigen naam en afbeelding. Vanaf stuks krijg je al korting. Per stuk je T-shirt ontwerpen. Start nu met personaliseren!


Met dit stoere BBQ schort met naam kan je barbecue niet meer misgaan. Het schort is beschikbaar in verschillende kleuren en gemaakt van hoge kwaliteit. Het is niet erg als het schort tijdens het barbecueën een beetje vies wordt, want het BBQ schort kan gewassen worden op graden.


Kookschort bedrukt met eigen tekst. Barbecue schort met je naam erop. Verkrijgbaar in diverse kleuren.


Een leren schort is een origineel cadeau, helemaal als je deze ook nog personaliseert met een naam of andere tekst. Bij ons bestel je makkelijk een leren schort met een naam of tekst er op. Ideaal voor een verjaardag, of andere gelegenheid. Het bestellen gaat als volgt.


Je kiest de kleur van het schort dat je wilt. Mooi schort , kookschort of barbecue schort , schort voor een BBQ gepersonaliseerd met naam of eigen tekst. Het kookschort is verkrijgbaar in diverse kleuren, zie onderaan de pagina. Dit leren schort is gemaakt van van kwalitatief plantaardig gelooid volnerf buffelleer, hierdoor heeft het schort een natuurlijke look. Het leren schort kun je laten bedrukken met een mooi design en eigen tekst.


Wil je nu toch dat stapje extra? Kies dan voor een leren schort met naam. Zo ben je ervan verzekerd dat niemand anders rondloopt in precies dezelfde creatie als jij.


Hoewel wij dat niet kunnen garanderen als je naam Jan, Niels of BBQ master is ;) Een leren BBQ schort met naam maken, kunnen wij op verschillende manieren. Laat een schort bedrukken met naam en foto. Verras de kookgek met een origineel cadeau. Je kunt kiezen uit een keukenschort, BBQ short of leren schort.


Een schort met naam is een origineel cadeau. Geef je dit cadeau aan een vriend(in), familielid of collega, dan weet je zeker dat niemand anders hetzelfde cadeau geeft. Ook is het cadeau erg persoonlijk. Iemand die graag in de keuken staat, zal het zeker leuk vinden een schort met naam te krijgen. Vragen over een schort bedrukken met uw eigen opdruk?


Ontwerp en bedruk unieke schorten met een motiefje of foto. De grootste strandmodecollectie online. Bestel strandshorts bij Lascana! Shop stralende kleding voor op of naar het strand!


Heerlijk comfortabel en super trendy! Bbq schorten van alle merken op beslist. Leren BBQ schort graveren Hoe werkt het? Klik op personaliseren en maak dit bbq schort helemaal zoals jij dat wilt!


Iedere tekst of naam en heel veel keuze uit allerlei leuke designs maken jouw cadeau uniek. Daarna bestel je eenvoudig en gaan wij met jouw persoonlijke cadeau aan de slag. Lederen BBQ schort voor hem en haar, met naam. De leren badge kan worden voorzien van naam , perfect als cadeau voor Vader -en Moederdag of een verjaardag.


Dit houdt in dat het borststuk op het schort gepersonaliseerd kan worden met een eigen bedrijfslogo. Op dit moment worden deze schorten voor verschillende doeleinden gebruikt. Beurzen, Frietkar, BBQ - Grillmasters , Kook-workshops, Horeca, Demonstraties in supermarkten, Musicals, Woonwinkels en Musea.


Het zijn vooral de wegspringende vonken die je kleren kunnen beschadigen. Wanneer je een leren schort draagt, kan er niets gebeuren met de kleding die je eronder draagt. Je zal een leren schort hebben aangeschaft met je naam erop. Een kookschort met naam , tafeltextiel, waterfles, kinderbordje, placemat of een theedoek met eigen print staat in elke keuken leuk! Koken in je eigen kookschort met naam , hoe leuk is dat!


Eventueel te combineren met een leuke koksmuts met bedrukking. Selecteer een schort en eventueel de kleur. Bij de volgende stap kun je heel eenvoudig een tekst of afbeelding toevoegen. Je kunt hier dan ook de gewenste maten en aantallen opgeven. En bij Tshirtspolosbedrukken kun je je eigen ontwerp al vanaf stuk bestellen.


Zo kan iedereen ook zien wie de baas is over de BBQ , een BBQ schort bedurkken kan bij ons vanaf stuks. Een BBQ schort bedrukken kan met eigen foto, logo of tekst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts