donderdag 28 september 2017

Vuilniszakhouder ring

Op zoek naar een leuk Ring? Wekelijks nieuwe trendy armbanden. Dé plek voor on-trend sieraden. Inspired by the Italian lifestyle. Bekijk ons uitgebreide Ring assortiment.

Shop nu de nieuwste collectie! Specialistisch advies nodig? Koop je Ring nu bij Lucardi. Gratis ruilen en retourneren!


Ideaal in combinatie met onze Imtras Afvalgrijper om los liggend afval te kunnen verzamelen. Deze vuilniszakhouder heeft een handige sluiting en handgreep met kunststof beschermlaag. De vuilgrijper is in diverse lengte maten leverbaar.


Ook hebben wij vuilgrijpers in diverse prijsklasse.

Door gebruik te maken van een afvalzakring kunt u afval van de straat in de afvalzak gooien, zonder dat de vuilniszak steeds dicht valt of weg waait tijdens de werkzaamheden. Vuilniszakhouder voor het makkelijker verzamelen van afval. Vaste stalen ring voor het veilig bevestigen van de vuilniszak. Deze mobiele vuilniszakhouder van Jantex is voorzien van wielen aan de achterzijde, zodat hij eenvoudig verplaatst kan worden, en poten, zodat hij stevig blijft staan.


Dankzij het pedaal is de vuilniszakhouder handsfree te openen, perfect om resjes van borden te verwijderen. Handsfree gebruik komt ook de hygiene ten goede en voorkomt. Onder het deksel zit een scharnierende ring waarmee je de vuilniszak vast kan klemmen. De vuilniszakhouder komt in een plat pak en is makkelijk in elkaar te zetten. Het hele zaakje is nogal lichtgewicht en zou bij een beetje wind wegwaaien, terwijl als je zware troep in de vuilniszak gooit de zak uit de ring slipt en dan alsnog op de grond ligt.


Kies uit producten vanaf € 470. Kijk eenvoudig de nieuwste films thuis via Smart TV, mobiel of game console. Geen abonnement, betaal per film. Ronde ring van kunststof voor het eenvoudig verzamelen van zwerfafval.


Een afvalzakhouder is een handige en voordelige manier om afval te verzamelen. Afvalzakhouders kopen bij 4UStore. De uitstraling van dergelijke afvalzakhouders is.


Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at. Zo blijft de vuilniszak altijd mooi hangen in de houder.


Een mobiele houder voor vuilniszakken : Heeft soepele wielen en laat zich makkelijk overal mee naartoe nemen in uw bedrijf. Traditioneel is een vuilniszakhouder bedoeld voor gebruik buitenshuis. Soms bestaat de afvalzakhouder slechts uit een enkele ring , andere modellen zijn voorzien van poten. Wij bieden zelfs verrijdbare modellen en afvalzakhouders om aan de wand te bevestigen. Zo is er voor iedere locatie wel een geschikt model te vinden.


Ontdek ons ruim aanbod vuilnisbakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts